marynata 20.12.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 pancerz stalowy 12 kg/m2 prowadnice tak ciężkie jak szyna kolejowa do tego napęd jak do czołgu, i to wszystko przykręcone do okna pcv na 8 wkrętach ,to jest przynajmniej jakaś szansa że spadnie włamywaczowi na głowę i go ogłuszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ldg 20.12.2012 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Hmm no to już nie wiemy co mamy myśleć o tym :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sikorb 20.12.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 idg Zastosuj standardowe rolety zabezpieczające na nieco grubszym pancerzu do tego dobre wieszaki blokady + kontraktron i będzie dobrze. Lepiej doposażyć okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 20.12.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 ja bym brał normalne rolety wieszkaki blokujące i dobry alarm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.12.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 a jak masz jakąś kasę do wydania, to dla spokoju sumienia zalóż sobie monitoring zewnętrzny, system kamerek i podpięcie pod firmę. Tylko że takie oprzyrządowanie od razu nasuwa myśl - co oni tam chronią???? Zabezpieczy przed żulem a może skusić profesjonalistę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 20.12.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Teraz bardzo dużo domów ma monitoring,a profesjonalista to wydaje mi się musi wiedzieć po co wchodzi.Same kamerki jako wskazówka nie wystarczą. Jak ktoś ma rzeczywiście co chronić to lepiej nie liczyć że pod latarnią najciemniej i wykorzystać wszystkie dostępne środki adekwatne oczywiście do chronionego majątku.Tak jak u mnie np adekwatnie do posiadanego majątku wartego wyniesienia (i możliwego do zabrania w ręce)wystarczy jako zabezpieczenie zamek yeti szkoda by było jakby mi ktoś rozwalił porządne okno z kosmicznym okuciem żeby zabrać tv za tysiaka dla mnie zupełnie nieopłacalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sikorb 20.12.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Yo ja wam teraz powiem jak było u mnie ,montowałem sobie kamery dosyć wysoko więc z drabiny 3 elementowej ,wsio pięknie ładnie podniecony nową zabawką odrazu do domu ehhhh monitoring jak ta lala . wieczorem przypomniało mi się że zapomniałem schować drabinę do garażu ,myślę pierdzielę mam MONITORING więc została oparta pod kamerą.Rano idę dostroić ostrość w kamerkach a tu Ku........ ani drabiny ani kamery. :D:D A teraz napiszę dlaczego montowałem kamery Zafundowałem sobie rolety zewnętrzne pięknie ładnie cacy samo się wsio zamyka o zachodzie słońca itd. Ale pewnego ranka po otwarciu rolet doznałem szoku ,Dwa samochody okradzione i garaż wyczyszczony z narzędzi i to wszystko na swoim podwórku Edytowane 20 Grudnia 2012 przez sikorb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 20.12.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 współczuję jak mogę,ale a tu Ku........ ani drabiny ani kamery.:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 21.12.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 .... : szkoda by było jakby mi ktoś rozwalił porządne okno z kosmicznym okuciem żeby zabrać tv za tysiaka dla mnie zupełnie nieopłacalne Jak nieopłacalne - skoro masz ubezpieczoną nieruchomość to ubezpieczyciel po próbie włamania POWINIEN zwrócić pieniądze za nowe okno jeśli było zniszczone przy próbie wejścia. Podstawą jest FV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 21.12.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 ....Rano idę dostroić ostrość w kamerkach a tu Ku........ ani drabiny ani kamery. :D:D pewnie jeszcze klucze montażowe zostawiłeś żeby nie szukać na następny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.12.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 mam MONITORING więc została oparta pod kamerą.Rano idę dostroić ostrość w kamerkach a tu Ku........ ani drabiny ani kamery. :D:D ale ci choć podobizna złodzieja nagrana została czy nie zdążyłeś podpiąć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sikorb 21.12.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 ezs nawet mnie nie denerwuj koty, wróble czy latające liście nagrywa a złodzieja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts