Redakcja 19.12.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Dziękujemy za piękną aukcję prac dzieci wszystkim Uczestnikom tego wydarzenia! Dziękujemy moderatorom, a byli to: EDZIA, Joliska, Nadulka, Edyta M. Czy wiecie, że Edyta M z bardzo bardzo daleko prowadziła aukcję? Organizacja i prowadzenie aukcji perfekcyjne Jeszcze raz podziękowania i... szacun. Dane do przelewów: Stowarzyszenie Twórczych Pedagogów "STARA 4" ul. Stara 4 00-231 Warszawa Nr konta 50 1240 1138 1111 0010 3585 3126 koniecznie z dopiskiem: Darowizna Ognisko „Marymont” Prosimy o adres, pod który mamy wysłać wylicytowaną pracę (jako prywatną wiadomość do: Redakcja). UWAGA: Odbiór osobisty prac mile widziany - ul. Dęblińska 6 Warszawa (przez cały dzień). Gratisowo najnowszy numer Muratora 1/2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 20.12.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Ja jeszcze poproszę o adres stowarzyszenia, bo mi przelew elektroniczny nie pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 20.12.2012 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 PODZIĘKOWANIA Z OGNISKA: Kochani!!!! Jesteście niesamowici, po raz kolejny pokazaliście nam, że mamy w Was przyjaciół.W czasach kryzysu …., Wasza gotowość do pomagania jest powalająca. Wydawałoby się, że umiejętność solidaryzowania z potrzebującymi wygasa, jednak Wy pokazujecie, że to nieprawda. Swoimi forumowymi społecznymi działaniami- dla Frania, Nelli i takich jak my przywracacie wiarę w ludzi….☺ Dziękujemy Wam za to, dziękujemy za to, jacy jesteście. W zbliżające się Święta Bożego Narodzenia życzymy Wam tego, co najlepsze, niech Was omijają burze i zawirowania. Powodzenia w Nowym Roku !!!! Ogniskowcy z Marymontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 20.12.2012 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Ja jeszcze poproszę o adres stowarzyszenia, bo mi przelew elektroniczny nie pójdzie. Już jest adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 20.12.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.12.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Bardzo dziękuję za życzenia i za błyskawiczną przesyłkę... w realu broszki jeszcze bardziej urocze niż na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts