Kwiatki2 14.03.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ja podziwiam Ciebie, żonę i teścia, za to że macie głowę na karku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pacyfist 14.03.2013 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 (edytowane) Ja podziwiam Ciebie, żonę i teścia, za to że macie głowę na karku. Witam Cię w naszym dzienniku Tak naprawdę to żona i teść ja dałbym się wpuścić Obecnie szukamy kolejnej działki ale niestety ponieważ zwracamy uwagę na szczegóły (zdaniem pośredników pewnie jesteśmy mega upierdliwi ) poza tym chcemy w bardzo konkretnej lokalizacji w promieniu 1km to niestety idzie to jak krew z nosa :/ Może komuś dzięki temu dziennikowi uda się nie naciąć kupując działkę Pozdrawiam Edytowane 30 Października 2013 przez pacyfist Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 29.03.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Zdrowych i pogodnych Świąt dla Ciebie i Żoneczki http://i1.fmix.pl/fmi2129/8bc083f9001810425155c7b9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śmig_śmigalska 30.06.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Takie eleganckie fundamenty aż żal zasypywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pacyfist 01.07.2014 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Witam Cię na moim dzienniku:yes: Dzięki za miłe słowa, zastanawiałem się czy ktokolwiek czyta te moje wypociny także miło mi że jednak ktos podgląda W tym momencie ściany fundamentowe są już zasypane, (zdjęcia niebawem i opis problemów jakie wystąpiły) a jutro lejemy chudy beton pod posadzki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domi-nikka 03.07.2014 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Witam się i trzymam kciuki Fajny domek. Też mam wszystkomającą pralnię i pozdrawiam tu serdecznie małżonkę Ciebie oczywiście także My jesteśmy na podobnym etapie, z tym, że my budujemy na płycie fundamentowej. Jutro lub pojutrze będziemy ją zalewać - i prawie Was dogonimy Chotomów - piękne miejsce. Kiedyś rozglądaliśmy się tam za działką, ale logistycznie byłoby to trudne do ogarnięcia - mieszkamy obecnie na południowych obrzeżach Warszawy. Będę zaglądać do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pacyfist 04.07.2014 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Witam Cię domi-nikka w naszym dzienniku i od razu zapraszam ponownie No my mamy trochę bliżej bo dojeżdzamy z bielan ale i tak szału nie ma, jak po pracy jadę to ekipa już sie zbiera albo ich nie ma. Zresztą ekipę mam taką skaczącą, wpadają na budowę na kilka dni (2-3) zrobią jakiś zakres i jadąna inną bo mają kilka budów jednocześnie, także z jednej strony fajnie bo zapierniczająjak małe motorki ale trzeba sięszybko orientować bo wszystko naprawdę rośnie w oczach. No i każdą przerwę technologiczną trzeba wyrwać budowlańcom z gardła bo najchętniej to by stawiali ścianki dzień po wylaniu betonu:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts