Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

stodoła Pawła i demona

Recommended Posts

• Odpowiedzi 901
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pestko nie znam.

Tomek zaplanowaliśmy i już zamówiliśmy w SELT ;). Montaż kaset w warstwie ocieplenia już lada chwila, a montaż prowadnic i lamelek, pewnie przed samą wprowadzką, a na pewno po obróbkach blacharskich wokół okien.

Demon, jak macie wykonane montowanie prowadnic żaluzji? Do ram okna, czy do ściany za oknem?

• 3 months później...
  • 4 months później...

Hej M.A.G. :bye: dzięki.

Niieeeeee, mała toaleta taka miała być tylko umywalki nie ma jeszcze docelowej ;).

U Was jakie rewelacyjne postępy, aż miło patrzeć. Wrzuć więcej fot tych pięknych schodów ;).

pestka kładłam szlagaluminium na mixtion, później poprawiałam jeszcze srebrem w płatkach, a całość zabezpieczał lakiernik.

Pralkafrania witaj i dzięki. No nie jest to Bisazza, ale za skojarzenie nie obrażę się raczej ;).

Pomysł Pawła na przechowywanie drewna

http://images68.fotosik.pl/560/5b7f83f8b5f3f010med.jpg

Edytowane przez demon D.

• 2 months później...

Nasionka, to jeszcze nie do gruntu. :) Kup mini szkalrenki. One są razem z podłożem. Wysiej do nich, podlewaj i postaw gdzieś przy oknach. Szybciej potem będziesz mieć roślinki jak z tej rozsady przeniesiesz do warzywnika i ogrodu.

Pomysły na warzywnik i zielnik warzywnik.jpg Wooden_Garden_Bed_Garden_Flower_planter.jpg Gardens-Hanging-Pots-237.jpg

Skrzynie są bardzo praktyczne i wygodne w korzystaniu. Trzeba jednak koniecznie położyć w nich nawadnianie.

A taka rzeźba wodna mogłaby pięknie u Was pasować w ogrodzie

b67be95395b1b0a5f7f89968203c40c4.jpg

Edytowane przez pestka56

• 2 months później...
  • 3 weeks później...
  • 4 months później...
Witam, wielka prośba o opinie jak spisują się okna firmy Alltop.

Altop nie jest jednoznacznie idealny, ale na koniec mogę powiedzieć że jestem bardzo zadowolony. To co ważne to właściciel nie odpuszcza i do końca załatwia sprawę i to wielki plus, jakość dobra (była by bardzo dobra gdyby ekipa monterów była bardziej precyzyjna). Same okna i rozwiązania są bardzo dobre, a ekipy jak zawsze trzeba pilnować. Polecam.

• 2 years później...