demon D. 11.03.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 bami taka wyprawa ze starszakiem też może przynieść dużo wrażeń. Ja oprócz wrażeń zawsze mam zdarte gardło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 12.03.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Dzisiaj zamontowano kasety do żaluzji zewnętrznych . http://images39.fotosik.pl/1972/863c6fd58995b558med.jpg http://images35.fotosik.pl/1841/b3dced18b281c120med.jpg I skromne początki naszego ogrodu . http://images45.fotosik.pl/1753/cc0de3a58e193200med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.03.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 To co Ci rośnie wygląda jak sit (Juncus). Jest bardzo architektoniczny z wyglądu, ale lubi wilgotno i to bardzo. Czy Wy macie ogród na podmokłym terenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ENDO 13.03.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Szczyty za drugą doliną za Livigno . Paweł dzisiaj zmontował krótki filmik : http://www.youtube.com/watch?v=_DTYSWRTc2I&feature=youtu.be Fajna okolica, no i masa swojaków Ja w zeszłym roku śmigałem na Madonnie, dwa kroki od Livigno. Ale na freeride się nie zdecydowałem Fajne te kasety, możesz strzelić fotę całego okna? A może sprzęt już działa i mogłabyś podrzucić jakiś movie? Luka na kasetę była zaplanowana na etapie projektu, czy nie ma takiej potrzeby? ps. HABEMUS PAPAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 14.03.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 pestko nasz cały rejon jest dosyć podmokły dla tego wokoło mamy piękne trawy ENDO mogę strzelić całość, ale na razie mam anginę i zakaz wychodzenia. Sprzęt nie działa, ponieważ resztę zamontujemy po zakończeniu wszystkich prac zewnętrznych. Kasetę montujesz przed wykonaniem ocieplenia, a przynajmniej musisz mieć wybrany model/ wielkość kasety, żeby zostawić na nią odpowiednią przestrzeń. U nas akurat trzeba było to zrobić dokładne pomiary przed montażem KVH. Mamy trochę jeszcze czasu i tak sie zastanawiamy czy nie pomalować prowadnic coatexem No i fotka białego domku i końcówki ocieplania pod sklejkę. http://images41.fotosik.pl/1977/34dd7dced4d5b2fdmed.jpg http://images50.fotosik.pl/1888/bc6d077eda4cb5d4med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 14.03.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Cześć chorusku, fajnie u Was Dużo zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 14.03.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Cześć Kochana i dziękuje . To chyba moja borelioza mnie tak załatwia, że łapie jedną chorobę za drugą . Zawsze biegam po ścieżkach. Tylko jeden, jedyny raz skróciłam sobie droge po przez łaki. Wystarczyło, żeby dorwał mnie kleszcz . U nas i dzieje się dużo we wnątrz praca 24 na 24. Chodzą nagrzewnice i halogeny, nasza ekipa z którą pracujemy przy wnętrzach zabrała śpiwory . W domku + 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 14.03.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 No i takiego dostałam przed chwilą MMSa http://images36.fotosik.pl/414/e841d3b744ba1a52med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JestGit 14.03.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Cześć. Jeszcze się Wam nie przedstawiałem, chociaż czytam dziennik od początku. Ja tu z klanu architekta tego co Lullaby i Zygii.. Chciałem napisać że podobają mi się te Wasze duże czarne okna ...oprócz kilku innych ciekawych rozwiązań pozdrawiam też z anginy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.03.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Demonek, ściskam i zdrowiej. Podpowiadam - pamiętaj o drenarzu, a trawy sadź na pagórkach, bo one łatwo podgniwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 14.03.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 JestGit witaj, dziękujemy i odzywaj się częściej. No i dużo zdrowia życzę Pestko dziękuje i będę pamiętać. A i coś dla tych, którzy lubia polatać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 15.03.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 A i coś dla tych, którzy lubia polatać . Blisko miał A z borelizoą da się żyć, wiem co mówię tylko na starość będą się nam wcześniej ręce trzęsły Na ostatnim zdjęciu jest antresola? Co do traw: rozplenic i kostrzew pewnie w takiej wilgoci nie posadzisz ale jest mnóstwo gatunków i odmian turzyc (Carex) i miskantów ozdobnych, które lubią takie wilgotne miejsca. Niemniej, dobrze byłoby drenaż zrobić - będziesz spokojniejsza i mimo wszystko więcej można zdziałać w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JestGit 15.03.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 A i coś dla tych, którzy lubia polatać . shit. A do tego obejrzałem wcześniejszy Heli Run... zajebiste! Nawet nie wiedziałem że tam jest taka opcja. Pora już planować urlop na deche! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 15.03.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Blisko miał A z borelizoą da się żyć, wiem co mówię tylko na starość będą się nam wcześniej ręce trzęsły No widzę M.A.G. , że coraz więcej nas łączy . Schody, ściana monolityczna, pies, 4 kopytne i kleszcz . Ręce na starość się trzęsą mówisz . Luzik teraz się już nie kreśli Przejrzałam sobie turzyce podobają mi się . JestGit to były pierwsze loty w tych rejonach od 1999 roku, pomijając próbne w zeszły sezonie. Pozwolenie lotów jest tylko na 2 tygodnie w ciągu jednego sezonu, a że my tam jesteśmy swojaki to chłopaki dostali cynk od tubylców i wpasowali się wyjazdem w termin. Do tej pory trzeba było dawać radę ze Ski-Doo, ale też fajnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygii 15.03.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Cześć. Jeszcze się Wam nie przedstawiałem, chociaż czytam dziennik od początku. Ja tu z klanu architekta tego co Lullaby i Zygii.. Chciałem napisać że podobają mi się te Wasze duże czarne okna ...oprócz kilku innych ciekawych rozwiązań pozdrawiam też z anginy. Witaj w klubie MR:welcome: Nie wiem, na jakim jesteś etapie, ale jak będziesz mieć jakieś wątpliwości, "zagwozdki" deklaruje, że na bazie moich doświadczeń chętnie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JestGit 16.03.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Witaj w klubie MR:welcome: Nie wiem, na jakim jesteś etapie, ale jak będziesz mieć jakieś wątpliwości, "zagwozdki" deklaruje, że na bazie moich doświadczeń chętnie pomogę Dzięki! Kończymy projekt i chętnie skorzystam z doświadczeń bardziej doświadczonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JestGit 16.03.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Demon, z tego wynika że fajnie być swojakiem, szczególnie w tamtych okolicach Często jeździcie czy jakieś inne powiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 16.03.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 No to cała paczka w komplecie . Tylko mi się tu chłopaki za dużo na temat konkurencji nie rozpisujcie . JestGit no oczywiscie, że dobrze być swojakiem. Zawsze sie miejscówka znajdzie i niekoniecznie w najdroższym hotelu . Dzieciaki mają zawsze ta samą opiekunkę ( te młodsze), brak stresu ze zmieniającym się instruktorem, więc są chętne do nauki ( te starsze). Oczywiście, że przy zjazdach tylko po trasach po drugim sezonie byłoby nudno. Ale jak sam widziałes nie jest . Powiązania przyjacielskie bo często jeździmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 16.03.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Wrócę na chwilkę do okien Jaką szerokość mają te Wasze dwa HSy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JestGit 16.03.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Masz rację, pewna stałość ma dużo zalet przy dzieciach. Moi jeszcze za młodzi na długie podróże, więc mamy taką miejscowke w Szczyrku - mają tak duże jacuzzi, że dzieci myślą że to basen A o konkurencji - cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts