Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

stodoła Pawła i demona

Recommended Posts

• Odpowiedzi 901
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pestko dzięki.

drgawek wewnętrznych dostawałam i nadal na niektóre patrzeć nie mogę.

Mam się ucieszyć czy obrazić ???? :rolleyes:

Kocurko dziękujemy i ciesze się, że Ci się podoba. :)

Katti dzięki. :)

W niewypełnione dylatacje wejdą kable od Pawła sprzętu grającego. W salonie mamy peszle poprowadzone pod posadzką , a w pracowni Paweł zadecydował, że w sumie też chce mieć sprzęcik gdyby chciał głośniej posłuchać muzyki ( którą ja zawsze w domu skręcam ). ;)

Sharlotko dziękujemy i witaj w naszych progach. :bye:

Jeszcze nie mieszkamy, tylko wstępnie urządziliśmy pracownie, żeby móc popracować pomiędzy jednym spotkaniem, a drugim i nie tracić czasu na dojazdy. Tym bardziej, że ostatnio mamy kilka spotkań dziennie z różnymi wykonawcami o różnych godzinach.

duś zapamiętam ;)

Żadnego obrażania :no:

Te w stylu tych, które pokazałaś zaliczam do sztuki, od której się nie odwracam. Niezbyt rozumiem, jeśli tu jest coś do rozumienia, sztukę nowoczesną. Raczej więc oceniam ją czysto wizualnie jako kompozycje kolorystyczne i nie doszukuję się jakichś głębi.

Wuj mojego J. był jednym z pionierów malarstwa nowoczesnego w Polsce i niektóre obrazy, głównie z powodu połączeń, kolorystycznych wywołują u mnie niezbyt przyjemne skojarzenia. Jest kilka o mocnych fakturach malowanych szpachelkami, których kolory niebiesko-sine z brudnymi czerwieniami działają na mnie mało przyjemnie.

Poza tym sztuka, która wywołuje reakcje jest dobrą sztuką. A widz może sobie najwyżej lubić lub nie. To dotyczy wszystkich ludzkich i nie ludzkich (przyroda też) tworów.

Cała reszta...no cóż, nie będę się powtarzać. Zazdroszcząc na maksa tłumaczę sobie, że kto ma mieć fajnie, jak nie Ty :p

O dokładnie, Bami ujęła całe sedno :) Pokazujesz tu takie rzeczy o których nie śniło się filozofom a cóż dopiero przeciętnym inwestorom ;)

Mnie jeszcze ciekawi z którego miejsca Twojego dachu nad garażem widać mój dom :D

Pestko też lubimy ten komplecik ;)

Bami dzięki za miłe słowa ;). Mozaika ma byc tylko na wannie w łazience chłopaków, reszta w białej mozaice + planujemy zostawić surowy tynk ( tylko go odpowiednio zabezpieczyć, żeby się nie kruszył). Strzelimy na nim kilka szybkich, prostych grafik z szablonu sprayem.

Zdam relacje ze srebrzenia mozaiki do łazienki na parterze :cool:.

Wczoraj przybył podkład w postaci taniej, białej mozaiki. Dzisiaj kupiłam mixtion i płatki srebra i werniks do pozłoty. Od jutra srebrze :rolleyes:.

Posrebrzona mozaikę będę łączyć z mozaika perłową w bardzo prosty powtarzalny wzór.

Lucka dziękuje :)

Twojego domu to nie widać, drzewa zasłaniają ;), ale znam kierunek + trochę wyobraźni i prawie jesteśmy sąsiadkami.

Zdam relacje ze srebrzenia mozaiki do łazienki na parterze :cool:.

Wczoraj przybył podkład w postaci taniej, białej mozaiki. Dzisiaj kupiłam mixtion i płatki srebra i werniks do pozłoty. Od jutra srebrze :rolleyes:.

Posrebrzona mozaikę będę łączyć z mozaika perłową w bardzo prosty powtarzalny wzór.

jestem zaintrygowana