doranna 17.01.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Witam przyszłam się przywitać i zostaje na dobre. Bo projekt bardzo ciekawy:yes:. Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 17.01.2013 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Witaj doranna w naszych skromnych progach. demon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejzi 20.01.2013 03:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Bardzo mi się podoba ten projekt Wizja i wygląd super - będę śledzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 20.01.2013 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Witaj maciejzi u nas i cieszymy się, że Ci się nasz domeczek podoba. demon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 20.01.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Chcba wiele sensownego nie napisze, bo mi mowe odebralo. Wasz projekt jest super, a zdjecia zrobionej przez Was przerobki - wszystko mi odpadlo i sie pozbierac nie moge. Rewela! Szkoda, ze ja poki co trafiam na raczej zupelnie inny typ architektow niz Wy. A ja coz, mam jednak dosc mocno ograniczona wyobraznia Bede podgladac i podziwiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 20.01.2013 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Turlututu witaj i cóż mogę powiedzieć. Bardzo, bardzo nam się miło zrobiło. Dzięki. Co prawda jeszcze nie dotarł do nas, ale złożyłam zamówienie, więc sie pochwalę . Zamówiłam wyciąg Falmec Horizon NRS 120 cm. Ciągnie jak szatan 800 m³/h, ale jest cichuteńki w związku z systemem NRS.. Może się komuś przyda jest chwilowa( bodajże do końca stycznia lub lutego) promocja na wyciągi z systemem NRS. Niestety 120 są tylko z jednym kominem buuuuu. http://images49.fotosik.pl/1769/032ba7445ab26abamed.jpg demon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 20.01.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Witam się, znalazłam Wasz wątek w nowych postach i moge powiedzieć tylko WOW! Pięknie, będę zaglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 20.01.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Fajny ten wyciąg ja zamówiłam w końcu Franke Brick Silence Key, też mi bardzo zależy na tym, żeby był cichy, mam nadzieję że choć trochę będzie cichszy niż moja nieszczęsna Amica Demon, a czy mogę Cię jeszcze podpytać czy stosujesz płyty HPL? Mamy nimi wyłożyć częściowo ściany w salonie, nasi architekci polecali nam płyty Euronitu, masz na ich temat jakąś opinię? I czy wiesz gdzie ja w ogóle mogę je kupić, bo w Warszawie znalazłam chyba tylko jedno miejsce w centrum? Z góry dziękuję Pochwal się jeszcze innymi fajnymi zakupami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 20.01.2013 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Witaj Kasiu u nas. Cieszę się, że Ci sie podoba . Nie wiem czy pamiętasz, ale jakiś czas temu zawitałam u Ciebie w dzienniku. Interesowała mnie sklejka jaką użyłaś. Miała bardzo, bardzo ładne usłojenie i ciekawy kolor Wam wyszedł. lucka no niestety nie doradzę, ponieważ nie używaliśmy HPL-u do wnętrz. Gdyby go tak zastosować w rożnych wielkościach płyt do tego jeszcze różnie przyciętych z delikatnym dystansem na łączeniu to wyjdzie ciekawie. My tak mamy zamiar potraktować nasza sklejkę na elewacji . Co do samego Euronitu tez nie pomogę. Przez chwilę chcieliśmy go położyć na dach i elewacje i tyle. lucka to na razie pierwszy tak przedwczesny zakupiony niezbędnik domowy , pomijając kilka lampek, mozaiki, stół do pracowni i kika innych drobiazgów uzbieranych przez lata. Co prawda szykuje sie na jedną cudną baterie kuchenną Dornbrachta i negocjuje cenę, ale jeżeli jej zaraz nie kupie to za kilka miesiecy na pewno nie będzie mnie na nia stać . demon Edytowane 20 Stycznia 2013 przez Paweł D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 22.01.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Cześć! Przyszłam w odwiedziny. Obiecuję, że nie będę pisać o granicie;). Jestem pod wrażeniem przeprowadzonej przez Was metamorfozy - rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 23.01.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Cześć martahp. Miło,że Ci się podoba. Zaglądaj do nas częściej. Ja niestety nie mogę obiecać, że nie będę pisać o granicie bo kiedyś dojde do etapu wyboru blatów kuchennych . demon Edytowane 23 Stycznia 2013 przez Paweł D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 23.01.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Lubię tu zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 23.01.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Lubię tu zaglądać Ja też ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 23.01.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Katti, Krzysztof, ale połechtaliście ... Mam nadzieje, że niedługo zrobi się ciekawiej. demon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 23.01.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 też lubię zaglądać Tylko Demon musisz szybciej robić te zakupy żeby jeszcze inni zdążyli skorzystać z fajnych pomysłów zanim kupią swoje a potem będą żałować Co do lamp, to chyba mnie przekonałaś do Veneziny, z panami rzeczywiście jest bardzo dobry kontakt, umówiłam się na przyszły tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 23.01.2013 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 (edytowane) oj lucka ja to najchętniej chodziłabym po ulicy i zaczepiła obcych ludzi pokazując im zdjęcie mojej wymarzonej baterii kuchennej i kilku innych rzeczy. Ale, ale jeszcze się okaże, że przestali produkować, albo coś innego "cudownego" się zdarzy i szlag mnie trafi na miejscu. A zakupy to raczej teraz okna, łupek, wełna, pompa i takie tam przyziemne sprawy . demon Edytowane 24 Stycznia 2013 przez Paweł D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 23.01.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Demon... Ja jeszcze z tego zzielenienia się nie odłapałam, o nie...Napisz pliz gdzie zamawiałaś Falmec'a. Widzę, że zamówiłaś wielki ciąg: 800 m3/h - naprawdę tyle potrzebujesz? U mnie teoretycznie tez tyle wychodzi, ale mam w kuchni 2 punkty wywiewu z WM, zastanawiam się czy muszę kupować aż taką moc... Zauważyłam, ze powyżej 600 m3/h cena rośnie ok. +50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 23.01.2013 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 bami zamówiłam u dystrybutora http://www.falmecpolska.pl Oj ja mam prywatną obsesje na punkcie zapachów w kuchni, wiec muszę mieć szatana, a nie wyciąg . demon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 24.01.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 bami zamówiłam u dystrybutora http://www.falmecpolska.pl Oj ja mam prywatną obsesje na punkcie zapachów w kuchni, wiec muszę mieć szatana, a nie wyciąg . demon ja mam to samo! Tyle, ze próbowałam się zracjonalizować teraz mam jakąś wyjątkowo marną Tekę, która huczy tak, ze za chwilę odleci. W dodatku nic to nie daje... Zawsze po jakimś większym lub wonniejszym gotowaniu czuję je w...sypialni. Nie wiem, jak to możliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a.poszukiwacz 24.01.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 ho,ho, ho to z okapem zaszalałaś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts