SebastianiJustyna 20.12.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Witam serdecznie, Świeta tuż tuż i troszeczke pieniążków odłożone, więc postanowiłem porozglądać się za jakimś fajnym/dobrym kominkiem. Interesuje mnie kominek bez płaszcza wodnego. Komienk będzie w salonie służył jako dodadkowe źródło ciepła, nie będzie DGP. Chciałem porosić o rade jakiego producenta wybrać oraz gdzie w okręgu woj. Kujawsko-Pomorskiego można kupić wkład kominkowy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 20.12.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Będziesz samodzielnie budował kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 20.12.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 a choćby tu: http://www.kominki1.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebastianiJustyna 21.12.2012 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Sam nie będę obudowywać kominka, niestety nie mam takich zdolności.Słyszałem, o jakimś dobrym producencie kominków w radomiu eko...coś tam...nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts