cieszynianka 27.12.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Fajnie, że Ci bateria spasowała, a z resztą sobie dasz radę. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lwica1998 28.12.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 W takie trudne "okresowe" dni zamykam drzwi , włączam tv albo fajną muzę i siedzę pod kocykiem:) Czasm krócej , czasem dłużej , ale mi pomaga !Spróbuj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 28.12.2012 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 lwica:) to są przedokresowe dni niestety i jest ich trochę więcej niż 2-3 dni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.12.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 wściekłość jest OK ale depresji być nie powinno. Stanowczo nie, bo możesz zrobić coś nie tak a potem żałować. Może faktycznie zrób sobie profil hormonów u ginekologa (albo za kasę, niestety), może czegoś tam zaczyna brakować i jakies plasterki by się przydały. tym bardziej, że jak brak, to za kilka lat osteoporoza wylezie a ty się zdziwsz skąd.A.propos, teraz mówią o jedzeniu wit D. mamy mało słońca i braki, każdy powinien dojadać a w wieku okołomenopauzalnym to zimą nawet 1000 ug! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 28.12.2012 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 No właśnie EZS, dla mnie humory i złości w tym czasie są normalne i nad tym się nie rozczulam. Niepokoją mnie te dziwne stany depresyjne, które w prawdzie nie zdarzają się co cykl, ale jednak ...Latem miałam spokój, ale ubiegłej zimy zaniepokoił mnie ból w piersi ( inny niż zwykle przed miesiączką - tak mi się przynajmniej wydawało). Tak się nakręciłam,że zanim poszłam do lekarza uwierzyłam, że jestem ciężko chora. Wszystko działo się w drugiej połowie cyklu. W rodzinie kolejne zachorowania na nowotwory - więc stres i wyobraźnia także zrobiły swoje. Dopiero lekarz przyprowadził mnie do pionu, a ja ''cudownie" ozdrowiałam. Przypomniałaś mi o wit. D. Wiedziałam,że można sobie pomóc przy deficycie światła słonecznego, ale kompletnie mi to wyleciało z głowy.Tyle,że tu muszę udać się po receptę - czy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.12.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 nie koniecznie. teraz jest dużo prawparatów wapnia z D3, trzeba tylko wybrać te z większą iloscią witaminy D, wystarczy popytać w aptece (nie chę radzić prepatarów, bo jeszcze mnie posądzą o marketing ). Na recepty to już są dawki lecznicze, a takich nie potrzebujesz. Myślę .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 29.12.2012 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Po receptę na większe dawki zawsze można pójść, póki co popytam o dostępne preparaty w aptece. Dzięki EZS Myślę,że dla wielu z forumowiczów męczących się zimową porą wit.D będzie ratunkiem. Dla pociechy - już się pomalutku zaczyna wydłużać dzień;więc - byle wiosny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.12.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 od razu i mnie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 29.12.2012 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Poczytałam dziś trochę o zbawiennym działaniu soku z kiszonych buraków - takie proste, domowe sposoby na podreperowanie krwi, wspomagające odchudzanie, leczenie depresji ,oczyszczające, antyrakowe, po kuracjach antybiotykowych.Warto spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts