staratorba 22.12.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Witajcie! Czeka mnie mała rewolucja w moim pokoju. Nie mieszkałam w nim ponad 6 lat i wracając tu jako dorosła osoba muszę zmienić jego wystrój.Do tej pory miałam zielone ściany i brązowo-niebieskie meble.Kolor na jaki postawiłam teraz to biel. Chciałabym dobrac do niej jakiś jeden mocniejszy kolor (brąz, czekoladę, cynamon, szary) i złamać jasne ściany albo ciemnym kolorem ścian, albo mocnymi dodatkami. Meble mam z ikei z serii aspelund- szafę na ubrania, regał na książki, komodę,szafkę nocną, stolik/biurko, półke wiszącą i fotel. Wszystko w bieli.Jedyną starą rzeczą w pokoju jest duże łóżko, które ma fajny zagłówek i chcę je dać do obicia do tapicera. Niestety nie mam pomysłu jak to wszytsko ustawić i na której ścianie położyć jakiś kolor, żeby wnetrze było nowoczesne, dość przytulne i przede wszyskim funkcjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa1997 22.12.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Witaj, przydałby się jakiś plan pokoju z wymiarami oraz wymiary mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
staratorba 22.12.2012 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Dzisiaj wrzuce, świąteczne obowiązki nie pozostawiają zbyt dużo czasu na latanie z metrówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
staratorba 22.12.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 (edytowane) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1fc1761851e193c4.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1fc1761851e193c4.html Tak jak na zdjęciu: pokoj w ksztalcie prostokąta 3,8mx4,1m drzwi wejściowe 86cm, jedno okno na przeciwnej ścianie ok.1,7m szer a pod nim grzejnik. Meble jakie mam do dyspozycji to: łóżko- małżeńskie, z dużym zagłówkiem, który mogę spokojnie obić u tapicera : szer.1,2m , dł.2,2m regał biały na książki- szer. 69cm , głębokość 40cm, wys 192cm fotel - szer.67cm stolik biały - długość 109 cm , szer.60cm, wys. 74cm stolik nocny biały - szer 36cm, wys.63cm komoda biała, 4 szuflady - szerokość 170cm , głębokość 44cm, wysokość 79cm szafa na ubrania, 2 drzwiowa biała - szer 91cm, wys 190cm, głębokosc 54cm meble są z tej serii http://www.ikea.com/PL/pl/catalog/categories/series/12194/ (oprocz łóżka) Chciałabym gdzieś w pokoju umieścić telewizor, najchętniej w rogu na przeciwko drzwi, między oknem a ścianą (tam gdzie jest mniejsza szerokość) Będę bardzo wdzięczna za jakieś pomysły Edytowane 22 Grudnia 2012 przez staratorba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 25.12.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Załączam kilka wizek pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
staratorba 26.12.2012 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Dziękuje! Jutro w ruch idzie wałek i szara farba:)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 09.01.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Załączam kilka wizek pokoju Wersja nr 3, z ciemną scianą, to mój faworyt. Dorzuciłabym jeszcze jakiś mały mebelek w pasującym kolorze. Albo zasłonkę. Albo kanę na łóżko. Ale całość super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts