krzysztofj5 14.04.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Mam okna plastikowe w kolorze białym. Chciałbym zmienić kolor plastikowych profili na zewnątrz. Czy jest taka farba, aby można było trwale pomalować na zewnątrz plastikowe profile okien ? Jeśli tak to jaka farba i gdzie można ją kupić ? Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 14.04.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Mam okna plastikowe w kolorze białym. Chciałbym zmienić kolor plastikowych profili na zewnątrz. Czy jest taka farba, aby można było trwale pomalować na zewnątrz plastikowe profile okien ? Jeśli tak to jaka farba i gdzie można ją kupić ? Krzysztof spotkalem sie juz z taka farba jest to "plynny plastik" tak mozna to przetlumaczyc na nasze, ale bylo to na zgnilym zachodzie i nie wiem czy juz dotarlo to ustrojstwo do naszego kochanego kraju. poszukaj w zachodnich firmach ktore maja u nas siec sprzedazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 14.04.2004 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Widziałem kiedyś taki "płynny plastik: w OBI. Chyba nawet w promocji był Produkcja bodajże niemiecka. Ale czy da się tym pomalować okna PCV? Ja bym tego nie robił. Jeśli już musisz - to może taką samoprzylepną okleiną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 15.04.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Fabrycznie stosowane są farby akrylowe - ale czy można nimi pomalować wstawione okna - wątpię, będą zacieki, miejsca niedomalowane, farba może się złuszczać. Profile kolorowe są albo foliowane albo koekstrudowane [wartswa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G0ŚĆ 18.04.2004 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Pomalować zawsze można, gorzej z efektem: http://okna4you.w.interia.pl/forum/malowane%20okna4.jpg http://okna4you.w.interia.pl/forum/malowane%20okna5.jpg Na zdjeciach wygląda dużo lepiej niż w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redyeti 19.04.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Można lakierować okna PVC, a w zasadzie profile przed ich pocięciem Nie spotkałem się jeszcze z jakimś sensownym sposobem malowania zamontowanych okien PVC. A zdjęcia okien panorama w poprzednim poscie piękne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 06.09.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 podnoszę bo jestem ciekawa czy w tym temacie coś się zmieniło, czy dalej nie ma sensu wysilanie się w tej materii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.09.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Do okien można zastosować taką farbę; DIAMONDHARD 8-1500 Punkty sprzedaży; http://www.majic.pl/pl/strony_statyczne/id_6.html Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts