angeloheaven 25.12.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Mam takie dylemat, ponieważ robię generalny remont mieszkania. Teraz została mi część kuchni i łazienki. I jako, że jest to stare budownictwo mam okno między łazienką i kuchnią, drewniane. Nie jest ładne, ale można przecież pomalować na biało. Zastanawiam się nad jedną rzeczą.Czy warto je wymieniać na plastikowe, czy zostawić to drewniane. Jak sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 26.12.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Warto wymienić. Takie okno to przeżytek, w dodatku mało izoluje dźwięk. Zastąp je choćby luksferami. Uzupełnienie:Nie koniecznie pchałbym się w to miejsce z oknem plastiowym, ale.. może być najtańsze i najszybsze do wykonania (7-10dni)Inną opcją są naświetla drzwiowe - dostępne w Porcie czy Pol-skone. Przypominają futrynę drzwiową + szyba. Edytowane 27 Grudnia 2012 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts