sebsa 25.12.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Witam - zwracam się do kolegów specjalistów z takim pytaniem. Parkiet dębowy, położony na płycie OSB - lakierowany, położony 3 lata temu. W ubiegłym tygodniu padł mi grzejnik powodując zalanie jednego z pomieszczeń. Pomimo dość szybkiej akcji interwencyjnej parkiet szybko wyżłobił się i pofałdował. Po tygodniu część powoli wraca do stanu prawie zadowalającego. Jednak w miejscu najbardziej widocznym pofałdowanie nie zmniejsza się. Pod nogami czuć nierówności pomiędzy kolejnymi klepkami. Co robić. W pokoju jest ciepło - powyżej 23deg. Dodam że brudna woda z obiegu została w niektórych miejscach wchłonięta powodując przebarwienia. To jednak zniosę. Najbardziej zależy mi na wyeliminowaniu nierówności.Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 25.12.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Witam - zwracam się do kolegów specjalistów z takim pytaniem. Parkiet dębowy, położony na płycie OSB - lakierowany, położony 3 lata temu. W ubiegłym tygodniu padł mi grzejnik powodując zalanie jednego z pomieszczeń. Pomimo dość szybkiej akcji interwencyjnej parkiet szybko wyżłobił się i pofałdował. Po tygodniu część powoli wraca do stanu prawie zadowalającego. Jednak w miejscu najbardziej widocznym pofałdowanie nie zmniejsza się. Pod nogami czuć nierówności pomiędzy kolejnymi klepkami. Co robić. W pokoju jest ciepło - powyżej 23deg. Dodam że brudna woda z obiegu została w niektórych miejscach wchłonięta powodując przebarwienia. To jednak zniosę. Najbardziej zależy mi na wyeliminowaniu nierówności. Proszę o opinie. czekać! Tydzień czasu to o wiele za krótko. Przeczekaj cały sezon grzewczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts