Szejk 26.12.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Oferuję usługi minikoparką Caterpillar 301.8, które świadczę w promieniu do około 50km od miasta Rybnik na Śląsku. - wykopy fundamentów pod ogrodzenia, - wiercenia pod słupki ogrodzeniowe, - wykopy fundamentów pod budynki, - wykopy pod instalacje elektryczne, wodne, kanalizacyjne, gazowe, - wykopy pod przydomowe oczyszczalnie ścieków, szamba - drenaże, odwodnienia - możliwość kopania bezpośrednio przy ścianach budynków (wykopy pod izolacje fundamentów) Szerokość kopania: 20 cm, 40cm. Kontakt: 601081098 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZdzichuB 30.12.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Cześć Szejk!Potrzebuję wykonać wykop pod fundamenty budynku gospodarczego za domem oraz przyłącze elektryki, ale mój problem polega na tym że budynek gospodarczy będzie za domem i bardzo trudno tam wjechać - mała przerwa pomiędzy domem a płotem ok 120cm.Czy jesteś w stanie tam wjechać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szejk 30.12.2012 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Witam Zdzichu, nie widzę problemu z przejazdem za Twój dom - mam mini z rozsuwanym podwoziem jak jest rozsunięte to ma 133cm, ale po zsunięciu mieści się w obrysie kabiny tzn około 95cm więc daj znać najlepiej na tel kiedy mam podjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZdzichuB 15.03.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Szejk, sezon koparkowy rozpoczęty? - kiedy kopiemy u mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akslop 15.05.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Szejk jaki masz cennik, pytam bo czeka mnie wykopanie rowu pod kanalizację oraz wodę, budowa Rybnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts