joanka77 25.04.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 25.04.2004 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 tylko gdzie druga część psa ??? Bo tak naprawdę to jest strasznie czaderski kawał tworzywa! To jest pies kopiący! Pomysł nieziemski. Wygląd zwalający. Ja bym sobie go kupił i zamontował w ogrodzie, tylko że na razie do ogrodu to mam jeszcze bardzo daleko, a żona by mnie przez łeb pierdykła, gdybym to do domu przyniósł. Kupiłbym sobie jeszcze to, ale cena pewnie dość wysoka, no i znowu - ogród - żona - itp. Moim marzeniem jest mieć w ogrodzie dwie owce (sztuczne) naturalnej wielkości (mogą być z laminatu, a niech tam, choć fajniejsze byłyby lite), ale to sobie zostawiam na deser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 25.04.2004 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 niezły jest jeszcze pies z czujnikiem ruchu Zapowiada gości szczekaniem! A pozatym nie trzeba dla niego budy, nie trzeba karmić, nie sra i nie obłazi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 25.04.2004 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Mieczu przy zakupie 3 produktów przesyłka gratis ! Musimy jeszcze namówić jedną osobę i mamy 3 super-psy po okazyjnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 25.04.2004 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 KRASULA naturalnej wielkosci w ogródku ! dzięki !!! to jest własnie to o czym marzyłam od dziecka. Zamykam oczy i widze w naszym ogrodzie krasulę, wiewiórkę, jamnika do wycierania butów a na tarasie w słoneczku wygrzewa się połowa psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 26.04.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 zonk ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 26.04.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 niezły jest jeszcze pies z czujnikiem ruchu Zapowiada gości szczekaniem! A pozatym nie trzeba dla niego budy, nie trzeba karmić, nie sra i nie obłazi! no i nie trzeba płacić podatku za posiadanie psa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 26.04.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Ja mam naturalne krasule za ogrodzeniem, czasem natomiast cielęta i byki A omal nie staliśmy się właścicielami świstaka "wyświstującego" gości, na całe szczęście udało się wykpić od prezentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts