Stulp 29.12.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Witam.Jak w temacie.Interesują mnie tylko i wyłącznie opinie osób, które użytkują pompy tej firmy, a nie opinie, że śwagra znajomy mówił, że gówno, albo, że pompy powietrzne są lepsze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.12.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Uzytkuje drugi sezon i poki co zadowolonym. Jak na razie nie mam sie do czego przyczepic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 30.12.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Witam. Jak w temacie. Interesują mnie tylko i wyłącznie opinie osób, które użytkują pompy tej firmy, a nie opinie, że śwagra znajomy mówił, że gówno, albo, że pompy powietrzne są lepsze. Pozdrawiam Ja mam starszą wersję (niska), drugi sezon, zero problemów, jedynie sterownik jest dość prosty ale teraz chyba montują jakieś lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stulp 02.01.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Może jeszcze ktoś ma taką pompę i się wypowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jack_2000 02.01.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 ja mam PC EKONTECH - użytkuję 6 sezon - no ale cóż nie mam punktu odniesienia, bo użytkuję EKONTECHA a innej pompy nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 02.01.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 ja mam PC EKONTECH - użytkuję 6 sezon - no ale cóż nie mam punktu odniesienia, bo użytkuję EKONTECHA a innej pompy nie mam BTW: Linki w stopce Ci nie dzialaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Instaltechnic 04.02.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 (edytowane) Bardzo przyzwoitej jakości PC, nowy model ma dodatkowo fajny design, rewelacyjne sterowanie i wyświetlacz dotykowy. Zdjęcia mogę na priv podesłać, bo jeszcze oficjalnie nie ma ich na stronie . zdanie instalatora, więc subiektywne Edytowane 4 Lutego 2013 przez Instaltechnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts