marcin2372 30.12.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Zastanawiam się nad zakupem kotła na ekogroszek z podajnikiem firmy KOTREM Kłobuck. Model pieca KWMP3 - piec z podajnikiem ślimakowym http://www.kotrem.pl/?adres=kwmp3 Proszę użytkowników o opinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin2372 31.12.2012 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Widzę ,że firma nieznana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin2372 01.01.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raspolik 04.01.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Chyba rzeczywiście nikt nie użytkuje tego pieca Jednak jeśli jest ktoś taki to podłączam się do pytania twórcy tematu i proszę o wszelkie uwagi na jego temat. Nawet te z drugiej ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raspolik 06.01.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 marcin2372 chyba będziemy pierwsi, którzy będą coś mogli powiedzieć o tym kotle Kiedy planujesz zakup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin2372 06.01.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 marcin2372 chyba będziemy pierwsi, którzy będą coś mogli powiedzieć o tym kotle Kiedy planujesz zakup? Za jakieś dwa miesiące. Mój znajomy ma kocioł tego producenta i sobie chwali - model z szufladą. W mojej okolicy regionalny dystrybutor sprzedał bardzo dużo kotłów Kotrem .Pewnie będzie trzeba wziąć namiary adresów i samemu pojeździć po klientach w celu zebrania opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris86 06.01.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Witam też miałem dylemat z wyborem kotła. Znajomy polecił mi firmę dużo tańszą zaoszczędziliśmy ponad 1000 zł na piecu na eko groszek. A piecyk śmiga już ósmy rok i nie mam zastrzeżeń jeśli chcesz to podam Ci namiary tylko musiał bym zejść do kotłowni Producent był również z kłobucka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris86 07.01.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 znalazłem na etykiecie kotła namiary na producenta http://www.piece-ogrodzenia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin2372 08.01.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 znalazłem na etykiecie kotła namiary na producenta http://www.piece-ogrodzenia.pl Dzięki ,ale jeszcze zastanowię się nad kociołkiem Kotremu. Mój znajomy ma tłokowca i sobie chwali. Jak będzie trochę wolnego czasu to podjadę do paru gości którzy palą w tych kotłach i zbiorę opinię żeby podzielić się z forumowiczami. Ja chciałem piecyk z podajnikiem ślimakowym. Z tego co widzę piece poszczególnych producentów nie różnią się zbyt wiele od siebie. Palniki tych samych parametrów, konstrukcja też podobna. Pewnie największą rolę przy podejmowaniu decyzji przez potencjalnego kupca ma marketing, czyli to czy producent ma dobrą reklamę i jest bardziej znany od innego. Cena na kocioł z Kotremu bardzo przystępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł479 09.01.2017 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Dzięki ,ale jeszcze zastanowię się nad kociołkiem Kotremu. Mój znajomy ma tłokowca i sobie chwali. Jak będzie trochę wolnego czasu to podjadę do paru gości którzy palą w tych kotłach i zbiorę opinię żeby podzielić się z forumowiczami. Ja chciałem piecyk z podajnikiem ślimakowym. Z tego co widzę piece poszczególnych producentów nie różnią się zbyt wiele od siebie. Palniki tych samych parametrów, konstrukcja też podobna. Pewnie największą rolę przy podejmowaniu decyzji przez potencjalnego kupca ma marketing, czyli to czy producent ma dobrą reklamę i jest bardziej znany od innego. Cena na kocioł z Kotremu bardzo przystępna. Witam, ja posiadam właśnie taki kocioł i sobie chwalę, jestem zadowolony;) mam go od dwóch lat i jest ok a przede wszystkim sterownik jest bardzo prosty . Edytowane 9 Stycznia 2017 przez Paweł479 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts