ClNEK 02.01.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Z tymi promocjami zimowymi to jednak różnie bywa Znam producenta, który z dniem dzisiejszym po zmianie kursu Euro wprowadził obniżkę cen sięgającą 15% w przypadku 2 x kolor z szyba 0,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brass 02.01.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Ten Domel http://domel.pl/ reklamuje na swojej stronie okna Energetic Standard Pasywny. O te okna http://domel.pl/energetic/ Może ktoś wie co to za cudo? Okna z profilu GEALAN. Sam producent choć może bez rozpoznawalnej marki, jest solidny. Natomiast wydaje mi się, że okna z tego profilu będą drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 02.01.2013 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Okna z profilu GEALAN. Sam producent choć może bez rozpoznawalnej marki, jest solidny. Natomiast wydaje mi się, że okna z tego profilu będą drogie. Znasz tego producenta i te okna czy to zasłyszana gdzieś opinia? Możliwe, że uda mi się te okna z Domela wyrwać w dobrej cenie, nawet po zakończeniu promocji zimowej, tylko nie jestem pewien co do ich jakości. Jakby ktoś jeszcze mógł coś napisać na ich temat byłoby fajnie. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 02.01.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Co to znaczy dobra cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOMIS 02.01.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Co sądzicie na temat firmy ATEST P.H. ul. Handlowa 7, mam na myśli montaż i ceny okien. Wymagają 40% ceny przy zamówieniu lub 100% ceny bez montażu w przypadku montażu np. w maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 02.01.2013 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Co to znaczy dobra cena ? Dobra cena to znaczy niższa niż dla przeciętnego klienta. Mój znajomy m.in. handluje tymi oknami i mam nadzieję że ze mnie nie zedrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.01.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Co sądzicie na temat firmy ATEST P.H. ul. Handlowa 7, mam na myśli montaż i ceny okien. Wymagają 40% ceny przy zamówieniu lub 100% ceny bez montażu w przypadku montażu np. w maju. Normalnie wymagają. Jak wiekszość firm na rynku. Coś mi się kojarzy Atest na Hetmańskiej, ale może mamy na myśli inne miasto? Ale tak czy inaczej - nic nie sądzę - nie miałem okazji ich widzieć w akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 02.01.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Dobra cena to znaczy niższa niż dla przeciętnego klienta. Mój znajomy m.in. handluje tymi oknami i mam nadzieję że ze mnie nie zedrze. capisci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 02.01.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Co sądzicie na temat firmy ATEST P.H. ul. Handlowa 7, mam na myśli montaż i ceny okien. Wymagają 40% ceny przy zamówieniu lub 100% ceny bez montażu w przypadku montażu np. w maju. Wpłata 40% !!!??? Zamawiałam auto, płynęło statkiem kawał świata i zadatek wyniósł ok 8%.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 02.01.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 bo zapewne pokryłeś koszty transportu .jak nie kupisz trudno będzie stało na placu ale już zapłaciłeś za ściągniecie auta (cena w stanach za pewne dobra więc nie będzie ciężko sprzedać) a z oknami niestety nie jest tak łatwo chyba że to nowe osiedle gdzie wszyscy mają ten sam projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOMIS 02.01.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Chodziło mi o ATEST w Białymstoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiggy 17.02.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 witam Czy ktoś coś może powiedzieć o dystrybutorze Vetrexa w Białymstoku firmie Spektrum? Jest to chyba oddział firmy z Ełku. W sumie działają w Białymstoku od niedawna ale może już czymś się wykazali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karvvos 18.02.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 hej, zajrzyj do firmy z ul Berlinga, z ceny będziesz zadowolony co do montażu wypowiem się w marcu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts