Incore 30.12.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 (edytowane) Witam wszystkich serdeczni Mam zamiar wykonać podwieszany sufit w przedpokoju o wymiarach 5 x 1,5m W suficie mam zamiar zrobić 4 okrągłe wnęki o średnicy 30cm i głębokości około 7cm w równych odstępach od siebie wzdłuż całego przedpokoju, w których zostaną zamontowane halogeny. Halogeny będą zamontowane w płycie drewnianej, która zostanie przymocowana do konstrukcji sufitu. Zastanawiam się w jaki sposób wykonać okrągłe wnęki. Moja wiedza budowlana nie jest zbyt rozległa, jednak lubię podejmować wyzwania Wymyśliłem dość chaotyczny sposób, nie wiem jednak czy się sprawdzi, dlatego bardzo proszę Was o pomoc, wszelkie uwagi i sugestie mile widziane. Pozdrawiam Edytowane 30 Grudnia 2012 przez Incore Literówka w tytule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts