cichy242 30.12.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Witam Moje pytanie do forumowiczów jak zrobić stelaż do takiego sufitu? Jeżeli można to proszę o jakieś zdjęcia lub rysunki. oraz Z góry dziękuje za pomoc:bye: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
123budujemy 31.12.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Ja bym to wykonał na szybko z dwóch prostokątów / kwadratów wykonanych z profili UW100 Najpierw mniejszy , potem większy. Mniejszy przykręciłbym do sufitu boki wykączył płytą kg,natepnie większy przynitowałbym do niego i wykończył płytą, potem tylko szpachlowanie.Ale ja jestem amatorem, wszystkie moje konstrukcje w budowanym domy wykonałem sam.możesz je zobaczyć w moim dzienniku budowy.ps. jak wykonasz taka konstrukcję chętnie bym zamieścił fotorelacje z jej budowy na swoim blogu budowlanym, jak byłbys zainteresowany proszę o kontakt to się dogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts