Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

Przymierzam się do zakupu rolet i wypatrzyłem sobie rolety dzień / noc / dzień. Czy ktoś z Was ma może takie rozwiązanie u siebie w domu? Chodzi o to, że po rozwinięciu rolety dzień/noc na maksa, na końcu znajduje się jeszcze pełny pas materiałowy (w mojej preferencji - przepuszczalny a'la firana) . Poszukuję producenta - najlepiej z okolic Tczewa/Gdańska. W necie nie ma tego zbyt wiele - w zasadzie znalazłem tylko jeden filmik instruktażowy na YouTube który pokazuje tego typu rozwiązanie. Chciałbym się dowiedzieć o nim czegoś więcej (jak to działa, jakie są wymiary, jakie ceny). Mam 4 prawie identyczne okna we wnękach. Wnęki mają wymiary ok 165 szer oraz 133 wys chciałbym przykryć je w całości, a roletę przykręcić/przykleić do ściany ponad wnęką (specjalnie wygospodarowałem w tym celu miejsce podczas remontu), jak się uda to w prowadnicach - biorąc to pod uwagę potrzebowałbym rolet ok 170 cm szer i ok 160 cm wys. Piszę w szczegółach gdyż nie znalazłem firmy która by miała taki rozmiar rolet w ofercie. Proszę o podpowiedzi. Pozdrawiam.

https://forum.murator.pl/topic/174842-rolety-dzie%C5%84-noc-dzie%C5%84/

• 1 month później...