Mialczek 30.12.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Witam, Przymierzam się do zakupu rolet i wypatrzyłem sobie rolety dzień / noc / dzień. Czy ktoś z Was ma może takie rozwiązanie u siebie w domu? Chodzi o to, że po rozwinięciu rolety dzień/noc na maksa, na końcu znajduje się jeszcze pełny pas materiałowy (w mojej preferencji - przepuszczalny a'la firana) . Poszukuję producenta - najlepiej z okolic Tczewa/Gdańska. W necie nie ma tego zbyt wiele - w zasadzie znalazłem tylko jeden filmik instruktażowy na YouTube który pokazuje tego typu rozwiązanie. Chciałbym się dowiedzieć o nim czegoś więcej (jak to działa, jakie są wymiary, jakie ceny). Mam 4 prawie identyczne okna we wnękach. Wnęki mają wymiary ok 165 szer oraz 133 wys chciałbym przykryć je w całości, a roletę przykręcić/przykleić do ściany ponad wnęką (specjalnie wygospodarowałem w tym celu miejsce podczas remontu), jak się uda to w prowadnicach - biorąc to pod uwagę potrzebowałbym rolet ok 170 cm szer i ok 160 cm wys. Piszę w szczegółach gdyż nie znalazłem firmy która by miała taki rozmiar rolet w ofercie. Proszę o podpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axe231 31.12.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Podłączę się do pytania - też szukam opinii, a niewiele tego w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diedra 18.02.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Mam w łazience, ale montowaną na skrzydle okna, nie na ścianie. Nazwy firmy nie podpowiem, moja kupowana w LM i jestem pewna, że tak dużego rozmiaru nie mieli. Kosztowała ok 80 pln (pojedyncze skrzydło). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronek232 18.02.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Też bym szukał więcej opinii, zastanawiamy się nad takimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts