GUMISIOWA 27.03.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 To ja Ci mowie ze bedzie wygladac PIEKNIE!!!!One wlasnie nadadza tej lekkosci dolnej "ciemnicy":lol2: KURCZE ,ALE MACIE PIEKNIE!!!Szczerze powiem ze nie jestem fanka metalowych konstrukcji pod schody ,ale u Was ta biel jest taka....NO WLASNIE..PIEKNA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 30.03.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Życzę wszystkim pogodnych, zdrowych Świąt Wielkanocnych http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSy39P-KjvBin9UnQTKlYbsW6aPXgOv4XW-yfI63UtmFcSzS9vrbA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 30.03.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://img69.imageshack.us/img69/7091/wielkanocnetulipanyjajk.jpg Wesołych Świąt Wielkanocnych życzy familia Rutinów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 02.04.2013 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Mam już na miejscu lampę do salonu - jedną z trzech, mąż ma się przypatrzeć kabelkowi jak jest zamocowany i czy da się go łatwo przedłużyć...Na razie sobie pooglądał i ma się zastanowić, a ja tymczasem popstrykałam kilka zdjęc - szczególnie dla Gumisiowej, ale jak ktoś ma ochotę sobie Glutka pooglądać to też zapraszam Lampa jest dobrze zapakowana, w styropianowej formie włożonej do pudełka. Kabel jest zamocowany od spodu do styropianu, w górnej części jest tylko klosz: tutaj pręt do włożenia w klosz: i mocowanie górne: Mam też lampy do wpuszczenia w kostkę: I odebrałam coś w weselszych kolorach - drzewo do córki: http://ecx.images-amazon.com/images/I/61dzXJYTzzL.jpg i zygzak gigant dla synka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 02.04.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Jezzzu -JAKA PIEKNA!!!!!!!!!!!!!!!!! A jak sie ciesze ze nie wpuscilam Cie w kanal:D Zamowilabym sobie ,ale poki co dzis zamowilam nowe okna na parter-firma Avante zlala reklamaje calkowicie:mad: wiec nic mi nie pozostalo tylko wymienic na swoj koszt..Tak ,ze glutki nadal czekaja...ALE PRZYJDZIE I CZAS NA MNIE-POKI CO POGAPIE SIE NA TWOJE:D DZIEKUJE ZA ZDJECIA!!!!! Acha i poprosze o namiary gdzie je zamowilas:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 02.04.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Jezzzu -JAKA PIEKNA!!!!!!!!!!!!!!!!! A jak sie ciesze ze nie wpuscilam Cie w kanal:D Zamowilabym sobie ,ale poki co dzis zamowilam nowe okna na parter-firma Avante zlala reklamaje calkowicie:mad: wiec nic mi nie pozostalo tylko wymienic na swoj koszt..Tak ,ze glutki nadal czekaja...ALE PRZYJDZIE I CZAS NA MNIE-POKI CO POGAPIE SIE NA TWOJE:D DZIEKUJE ZA ZDJECIA!!!!! Acha i poprosze o namiary gdzie je zamowilas:cool: Gumisia, napisałam priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 09.04.2013 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Idziemy dalej Ledwo już zipiemy finansowo, ale mamy podłogi na parterze: Salon: i gabinet: Bardzo ładnie wyszło Fajnie wygląda też łączenie parkietu z płytkami, miał być korek, ale ostatecznie jest masa którą było też klejone gniazdko, wygląda bardzo estetycznie i właściwie nic nie widać I chyba jednak schody robimy ciemne, ciemny też zrobimy bok opaski na antresoli, a górę już jasną jak podłoga na górze, chyba tak będzie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 14.04.2013 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Nie bardzo wiemy jak najlepiej zwiesić nasze salonowe lampy - każda z lamp ma1,7m długości i 25 cm szerokości. Prąd mamy doprowadzony do jętki, lampy powinny zwisać tak jakby w trójkącie na różnych wysokościach, ale jeśli się nie uda, będą w 1 rzędzie (też na różnych wysokościach). Tylko jak najlepiej je zamocować na górze? Myślimy o przerobieniu mocowania oryginalnego na 1 dużą stopę (lampy są lekkie), ale nie do końca wiemy jak to zrobić, może macie jakieś pomysły? Zwiesić chcemy z 3 jętki - tej, na której jest kabel Wszystkie sugestie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 20.04.2013 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Oswajamy łazienki Powiesiliśmy kibelki, zdjęcie co prawda mam tylko z łazienki dzieciaków, ale wiszą we wszsytkich. Używać się jeszcze nie da, ale łazienki wyglądają od razu na bardziej wykończone W łazience dzieci są kibelek i bidet obok siebie, nie sprawdzaliśmy ich wcześniej i wczoraj się przestraszyliśmy, bo wydawało nam się że odcień obu się różni, ale dzisiaj sobie na nie popatrzyłam i chyba jednak mogą być, szczególnie jak dołoży się deskę Najbardziej podoba mi się chyba Vitra Shift z dolnej łazienki, ale nie mam zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 21.04.2013 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Kto myślał że wszystkie dylematy kolorystyczne już za nami ten się grubo mylił .. Tym razem tylko przeniosły się na zewnątrz Za ok. 3 tygodnie zaczynamy układać kostkę, spotkaliśmy się dziś z wykonawcą i tak: 1. Pierwsza wersja jaką rozważaliśmy to Semmelrock Plato grafitowa + ścieżka z Piccoli Libetu kolory jesieni 2. Najbardziej podobało nam się Umbriano, ale ze względu na koszt sobie odpuściliśmy 3. Okazało się, że być może zmieścimy się w naszym budżecie z Umbriano, więc do niego wróciliśmy Tyle tylko że nie wiemy teraz z czego zrobić ścieżkę... Miały być kolory jesieni Libetu, ale poukładaliśmy sobie te kostki i nas ogłupiło.. Zaczęliśmy rozważać zrobienie ścieżki z płukanej Piccoli - kolor tramonto, do tego pasek grafitowy nero (też płukany) Taras z grafitowych płyt Maxima, to się nie zmienia.. Proszę osoby wrażliwe kolorystycznie o uwagi, bo w ciągu tygodnia musimy się zdecydować.. Chyba skłaniam się ku układowi z ostatniego zdjęcia, ale sama już nie wiem... Dla przypomnienia kształt podjazdu będzie mniej więcej taki: Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez lucka6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 24.04.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 A kupiłam Siemensa http://nokautimg1.pl/p-85-62-85623f693efe9986dffc64c0273cc0b4500x500/plyta-siemens-er-326bb70e.jpg http://images.sklepy24.pl/10536629/6490/large/plyta-siemens-er-326ab70e.jpg http://sell24.pl/cache/images/e/f/1/ef15eb46d849edb9cb46ffcdebd9d659.jpg witam trafilam tutaj przypadkowo, a widze cudne plyty gratuluje zakupu czy moglabys napisac, czy jestes z nich zadowolona ? moge prosic o zdjecie po zamontowaniu ?? moze byc na pw kupilam podobne, tylko, że z firmy B. nie chce montowac na te listwy tylko wyciac 3 otwory osobno na kazda z nich bede wdzieczna za odpowiedz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 24.04.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 witam trafilam tutaj przypadkowo, a widze cudne plyty gratuluje zakupu czy moglabys napisac, czy jestes z nich zadowolona ? moge prosic o zdjecie po zamontowaniu ?? moze byc na pw kupilam podobne, tylko, że z firmy B. nie chce montowac na te listwy tylko wyciac 3 otwory osobno na kazda z nich bede wdzieczna za odpowiedz pozdrawiam witaj slonko, płyty jeszcze nie zamontowane, ale za 2 dni pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 25.04.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) ups, przepraszam, ze w dzienniku przenioslam drugi post Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 26.04.2013 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Kuchnia prawie gotowa Mamy już blat i jest piękny!!! Zamontowaliśmy płytę, mamy zlew, baterię, poprawiony front od cargo... Zostało kilka małych poprawek, zamontowanie młynka, power portów, gniazdek, itp...ale już robi się pięknie Mam też szafkę w dolnej łazience, ale niestety blat był uszkodzony i panowie zabrali go z powrotem, nie ma więc jeszcze zlewu Sorki za jakość zdjęć bo robione komórką ale co nieco widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 27.04.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Chyba zaczynam uwielbiać moją kuchnię, jeszcze trochę a gotować polubię Blat jest taki piękny, że az mam ochotę go głaskać Zrobiłam trochę więcej zdjęć blatu, jeśli ktoś ma ochotę pooglądać to zapraszam - to jest Nero Zimbabwe szczotkowane (ale jest gładziutki) Blat ma 5 cm, ale kamienia faktycznie jest 3 cm, dodatkowo jest zrobiona doklejka na 5 cm. Pod spodem włożona jest dodatkowo płyta wiórowa w kolorze czarnym (ważne pod wyspą) żeby zapewnić większą stabilność Poza tym, mamy już gotowe podłogi na górze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 02.05.2013 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Tak mi się spodobały zagraniczne zakupy że kupiłam jeszcze krzesło dla córki http://m.online4baby.com/arinclude/dl/uploads/wpim1t/image1large_1757w0KHiyDjTl.jpg/as/Babydan%20danchair%20wood%20high%20chair%20baby%20to%20young%20adult%20illustration.jpg tylko nasze jest białe: http://ecx.images-amazon.com/images/I/31EYLitjgmL._SL500_.jpg Trzymajcie kciuki żeby okazało się takie świetne jak o nim piszą w internecie i żeby mnie mąż z nim nie pogonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 03.05.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Dodaje do ulubionych pozdrawiam Radek Tychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 06.05.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Dodaje do ulubionych pozdrawiam Radek Tychy Witaj Radek, zapraszam do komentarzy A mi nastrój trochę siadł, bo znów musimy wybierać kolory, tym razem na ściany...Chyba po budowie ZNIENAWIDZĘ WSZYSTKIE KOLORY, mam już tego dość..nie mam koncepcji jaki powinien być pokój córki, gabinet, wiatrołap, korytarz, sypialnia... Polotu i wyczucia artystycznego też nie mam... Bujamy się: 1) z glutkami, bo podczas przedłużania kabla uszkodzili nam mocowanie w lampie i teraz próbują wmówić że tak było wcześniej 2) szafka w dolnej łazience nadaje się do wymiany, bo ma sporo niedoróbek Poza tym konto coraz bardziej puste.... Dobrze że chociaż pogoda ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 09.05.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Był u nas dzisiaj pan Jerzy od oświetlenia (przy okazji reklamacji przerobienia glutka) i ustaliliśmy że wieszamy gluty na jednej jętce, w rzędzie jednak, tyle że raczej blisko siebie. Będę mieć harmonijkę zamiast organów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 10.05.2013 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Nie pisałam też, ale wybraliśmy krzesła do kuchni - nie chcemy hokerów tylko wyższe stołki barowe. W zeszłym tygodniu zrobiliśmy rundkę po sklepach meblowych i w końcu stanęło na IKEA http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/ingolf-stoek-barowy-oparcie__34661_PE124751_S4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts