Tr1SH 31.12.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Serdecznie zapraszam wszystkich mężczyzn do udziału w 3-minutowym badaniu.Badanie dotyczy kontaktów z kobietami, więc myślę, że jest bardzo ciekawe Potrzebuję bardzo dużo wyników.Każdy jest dla mnie na wagę złota,bowiem od tego zależy moja praca magisterska...Z góry dziękuję za udział. Oto link do badania: http://moje-ankiety.pl/respond-34503.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
6mastroiani 21.01.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 a czy można później liczyć na publikację wniosków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 22.01.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Ach te prace mgr i te badania, analizy... Na inżynierce miało coś działać ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 22.01.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 fajna ankieta - przeczytałam z babskiej ciekawości i z tej samej ciekawości interesują mnie wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts