majzny 01.01.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 WItam Mam pytanie do szanownego grona użytkowników czy ktoś wie jak zrobić tynk trawertyn ;zrobić w sensie wyprodukować . Wiem że składnikami są wapno 30% , mączka marmurowa nie wiem ile % ,i co ......piasek . Potrzebuje tego z 200kg a to trochę wyjdzie gdyż 1kg kosztuje 10pln najtaniej . Biorąc pod uwagę że wszystkie systemy dekoracyjne są raczej proste w produkcji nie może to być za bardzo skomplikowane . Mogę odwdzięczyć się innymi przykładami , oraz tańszymi odpowiednikami systemów dekoracyjnych , sprawdzonymi w boju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 01.01.2013 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 kiedys ten temat wałkowałem, ale niestety ugrzęzłem, chyba na mieleniu marmuru . Sam chętnie bym podpatrzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majzny 07.01.2013 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Żeby nie było to go wymyśliłem , mój różni się od orginalnego średnicą ziaren czyli jak kto woli grubością wydrapań , no i ceną .Jak się dorwie do aparatu to wrzucę przykładową fotkę z wykonania próby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts