mordka007 01.01.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Witam;Planuję elektryczne ogrzewanie podłogowe kablami "termoval" w wylewce 10cm w całym domu. Czy macie jakieś doświadczenie w tego rodzaju ogrzewaniu? Interesuje mnie konkretnie ogrzewanie kablami nie wodą i najlepiej tej firmy. Edytowane 3 Stycznia 2013 przez mordka007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 01.01.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Witaj, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzizrób to co masz napisane pod twoim nickiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mordka007 03.01.2013 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Przeglądałem te fora. Masz rację są tyle, że często temat rozmowy schodzi na wątki poboczne, no i przeraża mnie przeglądanie np. 600 stron jednego tematu, w którym jak napisałem wyżej zaczyna się dobrze, ale po paru stronach zmienia się temat rozmowy np na temat ile, kto płaci za zużycie prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mordka007 09.01.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Widzę że niczego się nie dowiem w ten sposób:( Mimo wszystko dzięki. Będę jeszcze przez jakiś czas zaglądał tutaj. Może ktoś się zlituje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mordka007 31.01.2013 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Nie umiem zamknąć tematu. Osobom zainteresowanym tym tematem odsyłam do http://forum.muratordom.pl/showthread.php?10576-Ogrzewaj%C4%85cy-elektryczno%C5%9Bci%C4%85-WYST%C4%84P!!!&highlight=ogrzewanie+elektryczne+akumulacyjne+kablowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piekar_ 03.03.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Witam; Planuję elektryczne ogrzewanie podłogowe kablami "termoval" w wylewce 10cm w całym domu. Czy macie jakieś doświadczenie w tego rodzaju ogrzewaniu? Interesuje mnie konkretnie ogrzewanie kablami nie wodą i najlepiej tej firmy. o co konkretnie pytasz? Powiem Ci jedno... zrób sobie to sam tzn rozłóż kabel i poproś elektryka o podłączenie zapłacisz 4x taniej niz zrobi Ci to firma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts