namore 02.01.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Witam, planuję okładać w najbliższym czasie podłogi. Proszę o informację czy ktoś z Was korzystał z możliwości zakupu paneli podłogowych wraz z montażem? W sklepie twierdzą że to się opłaca. Ale może Wy macie jakieś doświadczenia? Czy jeśli materiał kupię gdzie indziej i sam znajdę układającego to wyjdzie taniej?DZięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oslo88 04.01.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Ja panele kupuję i zakładam sam, ale Ty jeśli nie umiesz lub nie możesz popytaj wśród znajomych o dobrych fachowców,których mogą Ci polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowadama 07.01.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 do paneli to tylko dobrzy fachowcy chyba że chcesz potem dużo poprawek ja mam zaufanych ludzi poleconych przez znajomych, niedługo będą robić u mnie więc zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramuh 07.01.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 do paneli to tylko dobrzy fachowcy chyba że chcesz potem dużo poprawek ja mam zaufanych ludzi poleconych przez znajomych, niedługo będą robić u mnie więc zobaczymy A cóż to za ciężka sztuka że trzeba az takich ogromnych fachowców?? Czy zamiast wywalic 15 zl/ m2 nie ławiej jest samemu rozłożyc podkład , ewentualnie folie jeśli jest potrzebna i układac panele?? Narzedzia jakie sa potrzebne to młotek, dobijak, ołówek kliny na start albo coś na dystans piła blatowa lub wyżynarka. Przecież układanie paneli to nic ciężkiego - wystarczy poczytać wcześniej troche w internecie lub poogladac filmy na youtube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 07.01.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ramuhzdziwiłbyś się....Wchodzę parę miesięcy temu do znajomych,a tam panele "stoją".Odciągnęłam listwę-zero dylatacji,a gospodarz domu nie wiedział nawet gdzie szukać przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramuh 08.01.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Ramuh zdziwiłbyś się.... Wchodzę parę miesięcy temu do znajomych,a tam panele "stoją".Odciągnęłam listwę-zero dylatacji,a gospodarz domu nie wiedział nawet gdzie szukać przyczyny. dlatego napisalem na koncu swojego posta ze mamy teraz internet z google i youtube gdzie wszystkie porady znajdziemy oraz poczytamy i popytamy facjowcow na roznych forach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 08.01.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 To jeszcze powiem jedną ciekawostkę-dostęp do internetu w Polsce ma tylko 60% gospodarstw domowych z czego 1/3 nie umie korzystać z wyszukiwarek niemożliwe? a jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 09.01.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 To jeszcze powiem jedną ciekawostkę-dostęp do internetu w Polsce ma tylko 60% gospodarstw domowych z czego 1/3 nie umie korzystać z wyszukiwarek niemożliwe? a jednak Ciekawe, skąd ludzie czerpali wiedzę zanim powstały google i youtube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 11.01.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Na pewno ta wiedza nie była przynajmniej w Polsce taka obszerna.Mówię akurat o budowie-ile dziś mamy różnego rodzaju materiałów,sposobów ich wykorzystania itd,tego nawet nie da się porównać.A jak się budowało to widać po tych starszych domach ni inwestor ni fachowcy o robocie nic nie wiedzieli.... Przeczytanie jednej czy dwóch książek tematycznych z których przydatny nam jest jeden fragment,to można traktować w kategorii relaksu a nie zdobywania potrzebnej na ten moment wiedzy Edytowane 11 Stycznia 2013 przez marynata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts