cis3k 02.01.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Witam.Czy istnieje takie coś jak wentylator łazienkowy akumulatorowy, ewentualnie na baterie?Nie mam możliwości podpięcia elektryki bo za dużo psucia w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 02.01.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Nie znam takiego wynalazku. Ale zawsze możesz zamontować wentylator na drugim końcu kanału wentylacyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cis3k 02.01.2013 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Chyba nie jasno się wyraziłem. Wentylator chcę zamontować od strony łazienki bo mieszkam w bloku i nie mam możliwości montowania od drugiej strony kanału. Mam normalnie otwór w łazience i wsadzoną kratkę. Jednak chciałbym zamontować jakiś wentylator z zaworem zwrotnym bo czasami ciągnie z zewnątrz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 16.02.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Jednak chciałbym zamontować jakiś wentylator z zaworem zwrotnym bo czasami ciągnie z zewnątrz .... Poszukaj płomieniem świecy gdzie uchodzi to co napływa z odwrotnie pracującej kratki. Najprawdopodobniej masz w mieszkaniu zbyt mały napływ powietrza i powietrze przepływa między dwiema kratkami. Czy po otwarciu okna dalej jest ten problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts