turalyon 02.01.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Witam. Planuje kominek z grawitacyjnym DGP do ogrzania 110m domu, grzane bedzie w kominku prawie codziennie.Rozglądałem się po okolicy i dostępne są:W cenie około 2000 - Uniflamy i InwiktyW cenie około 3000 - Lechma i KFDZa około 5000 - Hajduk A może lepiej np zamówić tarnave (bo jak rozumiem tarnavva to co innego?) Polecicie cos z tego czy raczej skupić sie na innych markach? A jak tak to jakie polecacie? W okolicy mają jeszcze Jotule i Tarnawe i Sparthema, ale to już chyba nie na moją kieszeń Edytowane 2 Stycznia 2013 przez turalyon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boruvva 03.01.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Polecam wkład LAZAR silesia KM z nasadką konwekcyjną, był już polecany tutaj na forum przez ekspertów do DGP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 04.01.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Poszukaj informacji o Pamie - ja mam model Diablo II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek102 04.01.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 A może zrezygnuj z DGP.Palenie w kominku parę razy w roku może być i jest przyjemne.Palenie przez ponad sto dni w roku jest już tylko obowiązkiem i to nie jednym z tych przyjemniejszych.Miałem kominek z DGP przez 10 lat, więc mogę coś powiedzieć na ten temat. Pozdrawiami życzę dobrej i przemyślanej decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts