djibiza 02.01.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Witam,jako, że powoli dopada mnie konieczność zwalenia starego dachu (eternit), myślę co trzeba by było zrobić, by zamiast poddasza spożytkować tą powierzchnią jako taras. Eternit i całe użebrowanie dachu do wymiany, jako, że koszty remontu dachu są duże, a dom mam spory, to nie potrzebuję mieć tego poddasza. Chciałbym na ty miejscu zrobić duży taras (ok.50m2). Dom jest po remoncie, budowany około 70-80 lat temu, także strop jest drewniany.Co zrobić by był taras na miejscu poddasza? Ma być tylko papa, żadnych płytek, Taras byłby odkryty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gieniastus 05.01.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 bardzo ciekawy pomysł powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djibiza 06.01.2013 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Generalnie ciekaw jestem kosztów. I jakie czynności trzeba poczynić ku temu. Począwszy od ocieplenia starego drewnianego stropu, dalej nie wiem co się robi/kładzie i tu mam do Was, drodzy forumowicze prośbę. Co po kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts