martuś1719510918 02.01.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów ! Po wielu latach mieszkania w akademiku, potem na stancji, a później "na wynajmowanym" przyszedł ten czas, kiedy udało nam się z mężem kupić własne mieszkanie ! Co prawda swoje naszarpaliśmy się z całą tą pośredniko-kredytowo-administracyjno-notarialną procedurą ale już jest po wszystkim. Kredyt "Rodzina na swoim" na 25 lat i całość do remontu (a musimy już tam zamieszkać) ale jestem taka szczęśliwa, że wreszcie mam coś swojego Zgodnie z zasadą "nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi" ciągle czytam sobie zasady forum, szukam wątków, w których powinnam pisać i innych podpowiedzi ale myslę, że szybko się nauczę Na pierwszy rzut, licząc na Wasze doświadczenie, inspirację, radę i pomoc, na pewno pójdzie łazienka bo jest tak straaaszna, że koniecznie jak najszybciej muszę coś z nią zrobić Ale wiem, że jest tu tyle osób, które z dobrego serca poświęcają swój czas i dzielą się swoją wiedzą, że jestem dobrej mysli... Pozdrawiam i dalej przeglądam Marta Ps: Fajnie w końcu należeć do jakiegoś forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 03.01.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Hello!! To gratuluję ogromnie życze spokojnego remontu - założysz dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 04.01.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 martuś gratulacje! Nie mam jak własne 4 kąty, nawet najmniejsze. Zachęcam do założenia dziennika bo tu fajne ludziska są to pomogą, doradzą....czasem nawet jak trzeba kopa dadzą A i pogadać będzie gdzie Prawda Kendra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martuś1719510918 05.01.2013 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Krokusia, Kendra, dzięki wielkie ! Jeśli to nie będzie nadużycie w stosunku do tych, którzy tu budują a nie remontują to rzeczywiście postaram się coś stworzyć Może zacznę już dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 07.01.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 prawda Krokusiu i koleżanki mozna fajne poznać no kolegów też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 07.01.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Cześć, MartaGratuluję chałupki!Koniecznie zrób zdjęcia mieszkania w obecnym stanie, dla późniejszego porównania "przed" i "po". Będzie się fajnie oglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 08.01.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Kendra chłopców to tu mamy na sto dwa! martuś twórz koniecznie, ja jeszcze niczego nie zaczęłam, ani remontu, ani budowy, ledwie działkę kupiłam a już dziennik mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts