peilin 15.04.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Mam problem z plytkami firmy Villeroy & Boch. Rozne odcienie (w tej samej serii) roznia sie wymiarami. Niestety przedstawiciel tej firmy odmowil uznania reklamacji, tlumaczac sie polska norma, ktora podobno dopuszcza odchylenia 0,5mm w wymiarach plytek. Dla mnie to srednie pocieszenie, bo sadzilam, ze Villeroy & Boch gwarantuje jakosc, a ewentualnie w razie wpadki uznaje reklamacje, a okazalo sie inaczej. Wada niby nie jest duza ale powoduje, ze juz na 3 plytkach "rozjezdzaja" sie fugi. Czy ktos mial moze podobny problem z Villeroy & Boch badz inna firma i udalo mu sie to pozytywnie zalatwwic? Ja juz u nich na pewno nic wiecej nie kupie, ale i tak nie rozwiazuje to obecnego problemu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOGDANO 16.04.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 ta firma nie robi fajansu / jestem kafelkarzem / i dużo robie kafli markowych od villeroy & boch po vesage i jestem powny że ten przedstawiciel to typowy krentacz totalna bzdura jaka norma 0,5mm on jest chory albo robi za darmo - płytki opoczno zdażają się do 0,2mm żadko ale nie villeroy chyba że kupiłeś odpady poza gat. albo taki kafelkarz jeżeli leżą na ścianach powinieś to szybo załatwić bo sprawa zostanie przedawniona i będzie po ptokach czekam na rezultat życze pomyślności .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts