Grzegorz1973 04.04.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Witam,nie wiem czyż dotarła do Państwa poczta- więc ,czy jest możliwość odwiedzenia Państwa na budowie w weekend. Mieszkamy w Warszawie .Pozwoli nam to podjąć ostateczną decyzję dotyczącą projektu.PozdrawiamGrzegorz Jahn601801481 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi-paul 04.04.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 my będziemy budować we Wrocławiu. nam najbardziej podobałyby się okna takie jak w farosie 2 - podobny dom, fajniej wygląda z zewnątrz ale miejscami telmun jest bardziej praktyczny, góra super z tymi garderobami. Planujecie kuchnie z wyspą ? Nam zależy na większej kuchni, wyspie i szerszym otwarciu na jadalnie/salon ( to pierwotne w telmunie jest dość wąskie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WrednaBaba 08.04.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Hej,Lilianka - widze, ze Telmun pięknie rośnie. Pozdrawiam to podniesienie nie wygląda wcale tak źle. Dom wydaje się bardziej okazały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr-ek 03.12.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Jest ktoś to wybudował Telmuna ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciejKostek 22.02.2015 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Cześć wszystkim. Planuję budowę telmun 2 i mam pewne pomysły. Może coś na ten temat podpowiecie. Chciałbym odwrócić klatkę schodową, aby nie skręcała w prawo, a w lewo. Pozwoli to na powiększenie łazienki na dole bo jest bardzo mała 3m2. Chodzi o zwężenie ostatniej części korytarza na wysokości łazienki - ściana łazienki będzie sięgać do połowy korytarza. Klatka schodowa na ścianie pokoju, więc drzwi przestawiamy do wiatrołapu, który zostawiamy otwarty na salon. Pod klatką schodową można uzyskać miejsce na komodę, szafkę dla pokoju. Następnym pomysłem jest usunięcie części sciany gdzie oryginalnie jest planowany telewizor-po drugiej stronie nie ma już klatki schodowej więc można zrobić przejście na korytarz - łazienka. Do osób, które wrzucały zdjęcia z budowy ...dzięki ....możecie podać ile wyniosły koszty stanu surowego? Dzięki Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kucykowy 09.05.2015 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 WitamWłaśnie kupiliśmy telmuna ,chcemy pobudowac sie w Siedliskach k/Piaseczna.Czy jest możliwość uzyskania informacji dotyczących realizacji projektu .Jeżeli to mozliwe to chcielibyśmy zobaczyć jak ten objekt wygląda w rzeczywistym wymiarze.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J 12.05.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Witam,Jeżeli chcecie przyjechać do Lublina to zapraszam. pozdrDJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekWWW 10.08.2015 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Witam, jestem kolejnym "wyznawcą" projektu (w wersji z 2-stanowiskowym garażem). Jeszcze decyzja ostateczna nie zapadła, gdyż waham się odnośnie projektu blizniaczego tj. Faros 2, ale jeden z tych projektów z pewnością wybiorę. Budować będę po Warszawą w gm. St. Babice. Na razie nie zapraszam, bo jest tylko działka Bardzo proszę o informację na temat realnych wycen potencjalnych wykonawców, jakie z pewnością Państwo gromadziliście zanim szpadel został wbity. Podobno koszty budowe podawane na stronach pracowni projektowych mają się nijak do rzeczywistości. Mam dodatkowo zamiar zwiększyć powierzchnię domu o ok. 10% - zależy mi zwłaszcza na powiększeniu gabinetu do ok. 14-15 m2 (pewnie na stare lata celem uniknięcia biegania po schodach stanie się on naszą sypialnią ). W efekcie lazienka na parterze też powinna nieco urosnąć. Czy takie zmiany może wykonać architekt adaptujący, czy musi to być biuro projektowe, które pewnie policzy sobie kwotę za projekt indywidualny. I wreszcie, czy byłaby możliwość podjechania i obejrzenia domu, choćby z zewnątrz do któregoś z Was Drodzy Forumowicze z okolic W-wy. Rzeczywisty ogląd zawsze daje więcej niż najlepsza wizualizacja. Pozdrawiam J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciejKostek 30.10.2015 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Jestem w trakcie budowy i pod wrażeniem wielkości salonu po wyrzuceniu słupa i sciany korytarza w którym jest klatka schodowa(jest teraz na ścianie obok). Otworzyliśmy także całą kuchnie i nie ma w niej skrytki. Jest duża otwarta przestrzeń. Kuchnia została także powiększona w ten sam sposób jak parę stron wcześniej ktoś inny to zrobił. Za tydzień stropy i wrzucę jakieś fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciejKostek 09.02.2016 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 https://goo.gl/photos/wEqme3a6j1qz49vS8 https://goo.gl/photos/yGac7cJgbNGR8f6j9 https://goo.gl/photos/omG8EAPgXEjcyuNH8 salon https://goo.gl/photos/VHTFmmgjUanVE1au8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankeswilga 10.12.2017 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Witam, przymierzamy się do zakupu projektu Telmun 2, chciałem zapytać o opinie osób które budowały ten dom. Prosić o porady i uwagi. Jak cenowo wyszło. Może gdzieś w okolicach Warszawy moglibyśmy zobaczyć dom na żywo.?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamil1403 24.01.2018 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Odsprzedam niewykorzystany projekt FAROS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts