hokejgk1 03.01.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Witam, Dopiero się przymierzam do budowy domu, i nie wiem na jakie produkty i jakiej firmy izolacyjne wybrać: - PAPY do izolacji poziomych ław i pod ściany ?- PAPY do izolacji poziomych chudego betonu na gruncie pod posadzkę ?- PAPY do izolacji dachu (na pewno wzmocniona (SBS)- Masy bitumiczne do izolacji pionowych ścian z bloczków M6- oraz jakiej firmy XPS do ściany fundamentowej z bloczków M6 Co sądzicie o MASIE BITUMICZNEJ DYSPERBIT - z JAROCINA ? może IZOHAN ?A Papy może z JAROCIN-a, ICOPAL, WERNER , BAUDER ? CHODZI MI O W MIARE DOBRE PRODUKTY (oczywiście rozsądnej cenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hokejgk1 03.01.2013 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Zapomniałem dodać dach kryty dachówką ceramiczną - papa na pełnym deskowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Wyremblewsk 03.01.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Papy z Jarocina ogólnie nie maja dobrej renomy ale na upartego tez sie do czegoś nadają, chociaż są dość drogie. Jeżeli chodzi o dysperbit to większość produktów na rynku jest praktycznie taka sama, chociaż to już nie jest taki sam dysperbit jak parę lat temu. Jeśli jesteś z okolic Jarocina (+/-40 km) to możesz śmiało odezwać się na pw. Mam parę wejść na produkty bitumiczne (Izohan, Izolex, Jarocin) i papy (Werner, Icopal, Jarocin itp). W razie czego służę poradą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hokejgk1 03.01.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 DO JOROCINA mam spory kawałek... Bazuje raczej na produktach dostępnych powszechnie w PSB i innych lokalnych hurtowniach budowlanych Wiem że są dostępne również na rynku inne marki "profesjonalne" typu DEITERMAN, SCHOMBURB, WEBER, BAUMIT tylko pewnie ich cena ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrekG. 21.01.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Ja izolowałem Emulbitem, jest lepszy w nakładaniu niż dysperbit i z tego co wiem ma lepsze właściwości hydroizolacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts