epikurejczyk 13.05.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Dziś bardzo słodka lemoniada z 20 cytryn, jestem po małej imprezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 13.05.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 dodam tylko, że to kac po bąbelkach.uffffff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.05.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 No tak dobry sposób i na kaca i na gotowanie gdy się jest jeszcze w jego zasięgu.:D:D.Ach te bonbelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikkaB 20.05.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Nio wypowiedziałaś się w kwestii tabletek...ale watek aż prosi się o sposób na tego kaca..To jest jej sposób choć nie akceptowalny dla wontorby:) czy żołądka ....a twój??? Jasne, w pełni rozumiem, że czasem trzeba wytoczyć cięższe działa ale to taka moja uwaga, że może lepiej nie . Co do moich sposobów to mam kilka ale nie na kaca lecz zapobiegawczych. Przede wszystkim słynne ‘nie mieszaj’, sprawdza się również duża ilość wody, przepijanie herbatą, jedzenie owoców w trakcie (najlepiej cytrusów).. 'Środki farmaceutyczne' też często sprawdzam i nawet mam jednego faworyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ksana 27.05.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Hm, ja zazwyczaj posilam się ogórkami kiszonymi i popijam kefirem. Do tego jakaś lekka herbatka z cytryną. I stram się jeść sporo zdrowych pokarmów, żeby siły odzyskać. A jak już nic nie pomaga to zawsze można zadzwonić i zamówić odtruwanie poalkoholowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikkaB 05.06.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 No nie żartuj, już nie wiem ile to trzeba by było wypić, żeby aż odtruwanie zamawiać.. Nie jest to chyba najlepszy pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz-bolczyk 17.06.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Trzeba zjeść dużo cytryny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktorakolwiek 19.06.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Trzeba zjeść dużo cytryny Popieram. W trakcie imprezy co godzinę warto jeść plasterek cytryny albo pomarańcza. Witaminę C też polecam w trakcie imprezy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbychu1992 29.08.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Cytryna wbrew temu co się powszechnie sądzi nie ma specjalnie dużo witaminy C. Trzeba by wypić szklankę soku żeby dobrze działała. Łatwiej jest zjeść/wypić pomarańczę. Ale najważniejsze w kacu są pić bardzo dużo wody (po ostrym chlaniu możemy stracić nawet 3-4 litry wody z organizmu) i uzupełnić poziom cukru we krwi. Najlepiej połączyć te czynności i wodę mieszać sobie z jakimś sokiem owocowym np. porzeczkowym (dodatkowa wit C) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 30.08.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 glukoza i częste jedzenie niewielkich choć częstych dawek tego na co przyjdzie ochota (często są to tzw. tłuściochy). prawda znana od dawna- jeśli masz siłę wypić kawę- kac jest znikomy- wypoć go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 30.08.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 po Ciechanie nie ma kaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbychu1992 07.09.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Po Ciechanie nie ma kaca bo nikogo nie stać na to żeby go wypić dostatecznie dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis107 08.09.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Dobrze PRZED!! pojsciem spac wypic kefir lub wiekszqa ilosc mleka ewentualnie innego plynu,dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 18.09.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Najlepszym wyjściem byłoby pić z miarą. Ale jako, że rzadko kto do tego się stosuje bywają potem problemy zdrowotne. Sprawdzonym sposobem na dolegliwości po ucztowe to - zimne zsiadłe mleko,gorący rosół ,a przede wszystkim należy uzupełnić wszelkie braki w organizmie i pomóc mu w pozbywaniu się toksyn. Należy przyjmować płyny,a wraz z nimi minerały w postaci musujących tabletek (Alca-Prim) z wapniem,witaminą C,magnezem i potasem.Pomaga także dostarczanie organizmowi cukru,jak również spożywanie potraw tłustych (wspomniany rosół) i kwaśnych.( zsiadłe mleko z lodówki) , broń Boże gazowana moda mineralna,która rozcieńcza alkohol i będzie tak jak by się właśnie wstało od stołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blackjack2 22.11.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Stare sprawdzone metody są najlepsze, kefir albo kiszone ogórki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrian1224 06.01.2014 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Jeśli ktoś w czasie kaca ma również bóle brzucha to polecam wódki ziemniaczane,po nich brzuch boli dużo mniej albo nawet wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bangladeszcz 08.01.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 A ja polecam jedzenie z McDonalda. Mnie zawsze stawia na nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 14.01.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Jedzenie z McDonalda? Nie za ciężkie? Musisz mieć mocny żołądek. Dla mnie najlepsza jest jajecznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.01.2014 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Jedzenie z McDonalda? Nie za ciężkie? Musisz mieć mocny żołądek. Dla mnie najlepsza jest jajecznica Fajnie jaja na kaca...........Jaka ta jajecznica???Pikantna z wędliną ,na maśle samym,bardziej ścięta ,więcej glutów białkowych,z pomidorami,śmietaną albo z jakimś innym wynalazkiem na kaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 21.01.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Najczęściej jem z pikantnymi kabanoskami i cebulą (dużą ilością cebuli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts