rtpm 03.01.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Witam, Potrzebuję dobrać przycisk do stelaża firmy Cersanit. Bynajmniej tyle dowiedziałem się od właściciela domu, który ten stelaż rok temu montował. Niestety do takiego domu się wprowadziłem i nie miałem wpływu na proces powstawania łazienki. Czy spotkał się ktoś z takim systemem? Czy do tego potrzebny jest przycisk Start/Stop, czy też mocniejsze/słabsze spuszczenie wody? Do tej pory miałem do czynienia z Geberitem, ale tam były jakby dwa łączniki do przycisku, a tutaj jest tylko taki jeden wciskacz, jak na zdjęciu. Byłem w markecie budowlanym, ale na podstawie zdjęcie nie potrafili powiedzieć, czy będą przyciski cersanitu pasować, a pudełka zapakowane. Może ktoś kojarzy takie łączenie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts