Gosiek33 04.01.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Siner to Twoje http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=158019&d=1357247497 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=158021&d=1352973677 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=158022&d=1357247725 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=158023&d=1357247726 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=158024&d=1355926877 może na początek wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.01.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Gratuluję galerii!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 04.01.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 No to jedziemy ! Pierwsza fota : okropne graty na środku , druga fota: obzylcowana szafka z kornikami , trzecia : zardzewiałe paskudztwo za łóżkiem , piąta : szkaradne lichtarze i stolik , a poza tym ok . Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 01.02.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Syberia ,na swoim wątku prosisz innych forumowiczów o inny ton ,a sama masz go nie do przyjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 01.02.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Gosiek33 i Siner,nie mam pojęcia kto jest właścicielem wątku,ale inspiracje świetne!Bardzo podobają mi się białe dechy na podłodze,tylko obawiam się ,że z mopem musiałabym wziąć ślub-a nie wiem czy mop przystojny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.02.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Gosiek33 i Siner,nie mam pojęcia kto jest właścicielem wątku,ale inspiracje świetne! Bardzo podobają mi się białe dechy na podłodze,tylko obawiam się ,że z mopem musiałabym wziąć ślub-a nie wiem czy mop przystojny ?? Coś mi się wydaje ,że to wątek Gosiek dla Siner , inspiracje super szczególnie ta pierwsza z tymi gratami na środku . Alicja mam prawie białe panele w całym domu na dole i latam na mopie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 01.02.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 No właśnie Kubełko, tego się troszkę obawiam;) Ale ,tak bardzo mi się podobają A graty ,naprawdę cudne-oj ,żeby mieć takich gabarytów kuchnię i do tego w gratisie takie wyjście na ogród:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.02.2013 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Coś mi się wydaje ,że to wątek Gosiek dla Siner , inspiracje super szczególnie ta pierwsza z tymi gratami na środku . Alicja mam prawie białe panele w całym domu na dole i latam na mopie . Hm, ten, tego założyłam ten wątek (pisała że tego nie potrafi) dla Siner coby inspiracje nie pogubiły się w jej marzenniku - poprzeplatane pogaduchami. Ale Siner wolała tak jak było Marzennik zamknięty, ale widzę, że alicja siup do wora odnalazła Kubelko jednym słowem nie polecasz białych paneli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 02.02.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Gosiek polecam bo jasno jest dzięki nim w pomieszczeniu , na serio to ja zawsze na mopie latałam więc taka moja karma , czy jasne czy ciemne i tak latam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 02.02.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 To ja już wolę jasne:yes:Mam bardzo ciemne w sypialni i żeby je szlak:mad: Mop to mój przyjaciel:lol2:.Widać na nich wszystko,zwłaszcza kłaki mej psiny. Jak wrócę z emigracji to na bank podłogi idą precz.Te twoje Kubełko uwielbiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.02.2013 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Wczoraj kupiłam trzy sztuki paneli - tak na próbę, bardzo mi się podobają ale okazało się, że chyba nie potrafimy ich kłaść i po bajkowym układaniu Balterio (takie a 40 PLN) te choć też cena bardzo przystępna i wzór starej dechy z v fugą okazały się za trudne dla nas do ułożenia - skoro na trzech panelach w dwóch miejscach wyszczerbił sie zatrzask to raczej nie będzie te trafiony zakup. Zamawianie ułożenia zbyt podraża tą inwestycję A pisze o tym dlatego, że kolor w jasnych brązach idących leciutko w żółty nie czerwony. A teraz m przekonuje mnie, że Balterio położone w garderobie (ciemne) będzie lepsze w moim pokoju.... (mam nowy mebel, ciemny niski regał) i teraz będę musiała na ciemnym panelu patrzeć na brudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts