Małgoś83 04.01.2013 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Na poczatek mojej drogi na muratordom postanowilam wszystkich przywitac i napisac kilka slow o Sobie.. WITAM:) na imie mam Gosia, mieszkam w bardzo malej wsi ale jakze pieknej (polozonej wzdluz jeziora i lasow), tu wlasnie wraz z moim mezem postanowilismy zostac na stale..pomogli nam w tym moi rodzice od ktorych dostalismy w darowiznie dom (105m2) do remontu...kapitalnego. I wlasnie dlatego od kilku dni sledze forum aby cokolwiek sie dowiedziec poniewaz na chwile obecna jestesmy w trakcie zalatwiania formalnosci zwiazanych z wydaniem pozwolenia na przebudowe i rozbudowe domku:) Mam nadzieje ze odnajde sie tutaj i bede mogla chlonac wiedze jak gabka wode:)) pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neogobius 06.01.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Trzymam kciuki za szybkie pozałatwianie formalności i start z remontem. My także mieszkamy w przepięknym miejscu blisko puszczy, jezior. Jesteśmy w trakcie wykańczania domu bo na dzień dobry wprowadzki był salon plus kuchnia,lazienka na dole ( kafelki są ale nie pomalowana) i pokój córki. Jeszcze sporo do zrobienia, ale fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgoś83 06.01.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Neogobius witaj:) dziekuje za kciuki bo wiadomo jak dziala nasza biurokracja;./ u nas tym trudniej ze mieszkamy teraz w tym domu i na czas remontu nie wiem gdzie sie podziejemy..ale jakos to bedzie. Wazne ze jest nasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neogobius 07.01.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Właśnie, ważne że na swoim U nas też bałagan bo pełno katronów, pyłu, dwa pokoje i góna łaienka czekają na wykończenie całkowite, nie mówiąc, że nie ma jeszcze balustrady na schodach, a potem jeszcze do skończenia stryszek i piwniczka plus garaż. Brak tych pokojów,a w nich mebli i wszystko poupychane w worach i 2 szafach na krzyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts