usrobo 05.01.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 witam!dziś wkładałem wkłąd z nierdzewki do komina i mam kilka pytań1. na jakiej wysokości zistawić trójnik do wpięcia rury z kominka? ile od sufitu ?2. wkład z nierdzewki podobno nie moze mieć kontaktu z zaprawą bo będzie szybko korodować. prosze wiec o informację jak zamurować teraz dziury w kominie powstałe w celu włożenia wkładu do niego ? mam wkłąd czymś osłonic? czymś niepalnym a dopiero potem zamurować komin? michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usrobo 06.01.2013 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 doradzcie coś proszę bo jutro muszę to skończyć.chodzi oczywiście o rurę spalinową i wkład kominkowy do zabudowy plytami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartus01 06.01.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 A nie lepiej zapytac wykonawcy moze on bedzie wiedział jaki bedziesz miał kominek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 06.01.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Trójnik czym wyżej tym lepiej, śmiało możesz to zamurować zaprawą murarską na amen. Tak to się normalnie robi, bez zawijania żadnymi wynalazkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts