bazgrus 05.01.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 (edytowane) Witam,producent kotła kondensacyjnego dopuszcza dwa rodzaje przekrojów kominów 60/100 i 80/125.Czy ma to jakieś znaczenie w eksploatacji, który wybiorę czy po prostu brać tańszy? Dodam, że dla obu przekrojów nie przekraczam maksymalnej dopuszczalnej długości komina Edytowane 5 Stycznia 2013 przez bazgrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 05.01.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 tańszy bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hiszpan100 29.03.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Witam, producent kotła kondensacyjnego dopuszcza dwa rodzaje przekrojów kominów 60/100 i 80/125. Czy ma to jakieś znaczenie w eksploatacji, który wybiorę czy po prostu brać tańszy? Dodam, że dla obu przekrojów nie przekraczam maksymalnej dopuszczalnej długości komina Wybór średnicy komina zależy w dużej mierze od jego długości. Każdy kocioł ma swoje ograniczenia wylotu spalin. Wszytko to wyjaśnił mi handlowiec ze sklepu Cieplo24.pl. Ja wybrałem średnicę 60/100 bo miałem wyrzut boczny przez ścianę. Można zobaczyć na: http://www.technika-grzewcza-sklep.pl/sklep/zestawykominowee.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 31.03.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Dzięki, spamerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts