Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Założenie Hyde Parku - porządkowanie listy.

bogo

Recommended Posts

Drodzy Państwo. Ostatnio nie mam zbyt wiele czasu na zaglądanie do Forum, a niestety to go wymaga. Zauważyłem, że ogromnie przybrało ono na poczytności. To dobrze, ale połowę czasu i pieniędzy tracę zapewne jak i inni na czytanie głupot. Daleki jestem od propozycji wprowadzenia cenzury, ale może by redakcja założyła jakąś osobną grupę pod tytułem Budowlany Hyde-Park lub coś w tym stylu. Budowlaniec i jego Anonnimowy wielbiciel lub wielbiciele mogliby sobie właśnie tam pogadać. Są w sumie śmieszni, ale kto by ich nie miał ochoty czytać nie musiałby tego robić. Też używam czasami ostrego języka, ale nie robię tego Anonimowo jak np. moje polemiki z Długim, i raczej na konkretny temat (tak apropo Długi też ma chyba ważniejsze sprawy na głowie niż przesiadywanie całymi wieczorami na Forum). Tak więc gorąca prośba do redakcji o utworzenia takiego kącika. Uporządkuje to listę.

Sprawa druga powiązana niejako z poprzednią. Chodzi o kącik związany jak nazwa wskazuje z powodzią. Sam tam pisywałem nie na temat, ale faktycznie zrobiła się z tego druga lista "wymiana doświadczeń". Może tematy się tam znajdujące można by przenieść. Tak trzeba zaglądać i tu i tam szukając w sumie tego samego - listy "wymiana doświadczeń".

Czekam na słowa poparcia od użytkowników, anonima złośnika w to włączając. Pozdrawiam.

• 3 years później...
:D Niezłe kiedyś były rekordy. Teraz to niektórzy produkują tyle postów chyba w jeden dzień.

hehe no tak, ale wiesz co jest w tym najsmutniejesze.. tyle gadamy jak uporzadkowac to forum, pojawiaja sie pomysły i co ?

i ni co

pomysł z hyde parkiem jak najbardziej trafiony, mozna bys sobie pogadac o wszystkim i o niczym.

no ale widac ze Redakcje nie pali sie do nowych pomysłów ( pomysł z 2001 do dzis sie nie doczekał realizacji )

Wg mnie, to taki Hyde Park już jest. Ja go widze w Klubie Budujących.

ta tylko do klubu trzeba "nalezeć"

być na mapce i inne taklie głupoty, a broń boze jak ktos mieszka w górach odezwie sie do kogoś na pomorzu.

Rozmowy w klubie maja to do siebie ze w jednym klubie nikt nie wie co sie dzieje w drugim.

Zresztą, co mnie to obchodzi, i tak nie mam zamiaru z nikim sie integrowac :)