LidiaO 29.07.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Elfir Napisałam pod projektem że płyta będzie przesunięta w prawo od lodówki. Tylko w tym programie nie mogę tego zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asik111 06.02.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 witam wszystkich bardzo prosze o pomoc w aranzacji kuchenki ... dziekuje a podoba mi sie cos na ten styl,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asik111 06.02.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 wiem ze jest strasznie waska...w bloku sie nie poszaleje a zalezy mi na calkowitej zabudowie tzn duzo mebli jak na zdjeciach ponizej nie przeszkadza mi ze bedzie ciasno czy da sie zrobic na jednej scianie 60siatki meble a naprzeciw 30/35 cm bardzo prosze pomocy ,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts