Gość Te*konto usuniete 06.01.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 (edytowane) droga długaaaaa Edytowane 15 Listopada 2013 przez Te*konto usuniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 06.01.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Cześć! Wpadam z rewizytą Czy możesz pokazać z bliska mechanizm otwierania się drzwi bez klamek i ich drugą stronę? No i taka techniczna rada Może podziel post na 2-3, wklej mniej zdjęć do każdego, a w większym rozmiarze i daj opisy, będzie się wygodniej oglądało Pozdrawiam, lullaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 06.01.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 (edytowane) może kiedyś Edytowane 15 Listopada 2013 przez Te*konto usuniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 07.01.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Hej Kurcze fantastyczny dom się zapowiada. Mówię zapowiada,bo fotki bardzo słabe i rozmyte czekamy na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 07.01.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Niestety do Domu to jeszcze daleka droga, ale dziękuję Ci za to, że wierzysz w to, że będzie okazja coś na czym warto "zawiesić oko" Jak na razie jest działka i problemy z nią związane a może nie tyle z nią tylko z tą nie szczęsną gmina i jest Substytut czyli miejsce gdzie obecnie przesypiam noce, jest teoretycznie wizja MojegoDomu.Znalazłem nawet wczoraj koncepcję/projekt domu za który zapłaciłem ale nigdy nie powstał (będę miał chwilę to go wkleję) Trzy czy Cztery lata temu wydawał mi się fajny, może nie był szczytem marzeń ale powiedzmy to był "mój styl" teraz widzę że "styl" by pozostał ale zrobił bym dom w parterze, rozłożył go maksymalnie na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 07.01.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Jak to daleka droga,a te zdjęcia to co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 07.01.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) To Mój Substytut czytaj Mieszkanie Moja porażka po przepychankach z gminą ale że tak powiem coś czuję że na nowo przystąpię do boju Jak to daleka droga,a te zdjęcia to co ? Edytowane 7 Stycznia 2013 przez Te*konto usuniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 07.01.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 O ,to piękne mieszkanie Budynek też wygląda na bardzo ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 07.01.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Widzę, że każdy na etapie jakiś bój musi stoczyć- w moim przypadku jest to zakład energetyczny. Od 3 lat czekam na kabelek i jakoś go nie widzę, a budowa powiedzmy już w 50%. Domyślam się, że masz problem z uwagi na rezerwat i plan zagospodarowania z nim związany. Szkoda, że nie masz tam działki rolnej bo można by trochę ten ich plan obejść i potem pokazać im międzynarodowy znak przyjaźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 07.01.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Mam wrażenie że w tym kraju Pani w okienku jest po to aby "przypierdolić" petentowi, wszyscy mają mieć dom z bawolim oczkiem, czerwoną dachówką i tynkiem kanarkowym Widzę, że każdy na etapie jakiś bój musi stoczyć- w moim przypadku jest to zakład energetyczny. Od 3 lat czekam na kabelek i jakoś go nie widzę, a budowa powiedzmy już w 50%. Domyślam się, że masz problem z uwagi na rezerwat i plan zagospodarowania z nim związany. Szkoda, że nie masz tam działki rolnej bo można by trochę ten ich plan obejść i potem pokazać im międzynarodowy znak przyjaźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 07.01.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ciesze się że Ci się podoba O ,to piękne mieszkanie Budynek też wygląda na bardzo ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 07.01.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Co to jest bawole oczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 08.01.2013 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Co to jest bawole oczko? O cosik takiego i nie uwłaczam bawołowi <a href=http://images36.fotosik.pl/335/0a090b8049af7646med.jpg' alt='0a090b8049af7646med.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 08.01.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 ale się uśmiałam Witam się i ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 08.01.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Witaj sąsiedzie i czekamy u nas na budowie . demon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 08.01.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 O cosik takiego i nie uwłaczam bawołowi <a href=http://images36.fotosik.pl/335/0a090b8049af7646med.jpg' alt='0a090b8049af7646med.jpg'> i w dodatku dość drogie w wykonaniu:) poza tym cześć w pewnych okresach panuje jedno słuszne przekonanie o budownictwie-kiedyś były to kostki z płaskim dachem dziś domy z wielospadzistymi dachami i kolumnami na przodzie ( zeby nie było, że krytykuje-wiele z nich jest ładnie wykonanych, a pozostałe no cóż... różnie bywa) my na całe szczęscie nie mieliśmy problemów z uzyskaniem pozwolenia na płaski dach ale mamy inne kwiatki pt. gmina i jej zakazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 08.01.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Skoczę do Polmosu tylko co by na krzywy ryj się nie wpraszać Witaj sąsiedzie i czekamy u nas na budowie . demon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 08.01.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Strzałeczka Katti, wpadłem w Twój dziennik i Zazdrość Moja wzrosła ale się uśmiałam Witam się i ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 08.01.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 i w dodatku dość drogie w wykonaniu:) poza tym cześć w pewnych okresach panuje jedno słuszne przekonanie o budownictwie-kiedyś były to kostki z płaskim dachem dziś domy z wielospadzistymi dachami i kolumnami na przodzie ( zeby nie było, że krytykuje-wiele z nich jest ładnie wykonanych, a pozostałe no cóż... różnie bywa) my na całe szczęscie nie mieliśmy problemów z uzyskaniem pozwolenia na płaski dach ale mamy inne kwiatki pt. gmina i jej zakazy Fajnie że wpadłaś, jak będziesz przelotem w Wawce to zapraszam na Koktajl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 08.01.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Mam wrażenie że w tym kraju Pani w okienku jest po to aby "przypierdolić" petentowi, wszyscy mają mieć dom z bawolim oczkiem, czerwoną dachówką i tynkiem kanarkowym Cześć! Wita sie kolejna przeciwniczka psudodworków, kanarkowych elewacji. Wprawdzie już wczoraj przyszłam, ale miałam jakieś problemy z kompem i moja wizyta nie zapisała się. A informowałam, że "wyję ze śmiechu w samym środku nocy":rotfl: Pouczyłam także Lullaby, że bawole oczko to oczko takiego dużego zwierzątka, a Ty tu jakieś okna wklejasz;) A poza tym....niezły masz Substytut! Zdradzisz, jak pierwotnie miał wyglądać dom marzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts