lullaby 13.01.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Lulla wież że koncepcja parterówki to od Ciebie pochodzi i to będzie Twoja zasługa jak ona powstanie To miłe, że Cię inspiruję A kupki fajne, w pierzynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 13.01.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 To twoja okolica ? Sympatyczna nie powiem. Białołeka fields Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 07.02.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Jakieś postępy? Coś się u "głębi serca" dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 01.03.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Stęskniłam się za ciętym językiem TKZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 03.03.2013 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Jakieś postępy? Coś się u "głębi serca" dzieje? Oj dzieje się dzieje całe życie się przewraca do góry nogami a droga robi się jeszcze bardziej kręta i kiedy myślisz że zrobiłaś już krok do przodu okazuje się że jesteś dwa do tyłu a kiedy mijasz kolejny zakręt okazuje się że kolejny przed tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 03.03.2013 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Stęskniłam się za ciętym językiem TKZ Miło mi że ktoś tęskni chodzi o to aby język giętki powiedział wszystko co pomyśli głowa ale odebrało mi ostatnio mowę, muszę się wyrwać z matni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 03.03.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 odebrało mi ostatnio mowę, muszę się wyrwać z matni. Poczekam Na dom Twoich marzeń też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 23.04.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Ja tu widzę zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 05.05.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 (edytowane) Fajne są dzialeczki leśne, sporo ich na ryneczku Edytowane 15 Listopada 2013 przez Te*konto usuniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 05.05.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Piękna działka:) u nas stan był podobny, ino drzewka nieco większe -nawet zawodowi drwale nam odmawiali. Na szczęście w końcu znalazł się śmiałek z ekipą alpinistów (!!!) i się udało;). Będę podglądać, bom miłośnik leśny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 06.05.2013 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Opału na dwie zimy wystarczy Piękna działka:) u nas stan był podobny, ino drzewka nieco większe -nawet zawodowi drwale nam odmawiali. Na szczęście w końcu znalazł się śmiałek z ekipą alpinistów (!!!) i się udało;). Będę podglądać, bom miłośnik leśny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 10.05.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Gratuluję decyzji Będę czekać na projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 11.05.2013 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Mam nadzieję Przyjaciółko że pomożesz mi z Kostką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 11.05.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Gratuluje działki !!! Może powstać na niej piękny dom i zupełnie niezależny swoją formą architektoniczną od najbliższych sąsiadów. To do dzieła, już nie ma czego zazdrościć. No może stanu zaawansowania czyjejś budowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.05.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Skoro projektant wybrany, czekamy na projekt . A działka piękna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 12.05.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Dziękuje, w najbliższym tygodniu powinno zawitać "leśne ogrodzenie" ... a co do projektu to niestety jeszcze to potrwa chciał bym już, natychmiast, na wczoraj ale artyści potrzebują czasu, skupienia, inspiracji Skoro projektant wybrany, czekamy na projekt . A działka piękna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 12.05.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Dziękuję, Serce by chciało wszystko na raz ale czasu trzeba, czasu i worka pieniędzy Gratuluje działki !!! Może powstać na niej piękny dom i zupełnie niezależny swoją formą architektoniczną od najbliższych sąsiadów. To do dzieła, już nie ma czego zazdrościć. No może stanu zaawansowania czyjejś budowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 12.05.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Czekam i ja i kibicuję ma się rozumieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 21.05.2013 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 TKZ, melduję się i ja na posterunku! Czekam na obszerne relacje z postępu prac 3mam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 21.05.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 PraceProjektoweRozpoczęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts