Drimeth 22.05.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 To ja tez się przywitam. Co prawda u mnie domek, może nie tyle dworek ale też nie kostka, ale kibicuję. Zwłaszcza, że sąsiad zza miedzy Trzymam kciuki i czekam na koncepcję projektu. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 03.08.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Czas czasem ale żeby tyle go marnować to strata straszna. Mowa o czytelnikach... (3 miechy bez info???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 16.09.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Doszły mnie słuchy, że to będzie piękny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 17.09.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Coś już wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts