Deine 06.01.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Witam. Dziś odkryłem taką ciekawostkę na dachu nad moja kuchnią. Może mi ktoś powiedzieć czy to "norma" czy też może bubel budowlany? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 06.01.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Ewidentnie bubel budowlany! Niezamknięta izolacja cieplna! Ścianka za daleko wymurowana należy ją skuć okleić styropianem do połączenia ze styrodurem i zaciągnąć klejem oraz otynkować. Styrodur powinien być pociągnięty a do podbitki. Styrodur też powinien być zabezpieczony specjalnym klejem i otynkowany. Szczeliny masz wypełnione pianką, która już brązowieje i za chwilę zacznie się sypać. Niby profesjonalne wykonanie ale knot. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts