Vioreczka 06.01.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Witam,Następnym etapem naszej budowy jest wybranie i zamontowanie bramy garażowej.Wszystkie jednak oferty są po siebie podobne i sami nie wiemy którą wybraćDlatego stwierdziliśmy że wybierzemy najtańszą która spełnia nasze wymagania (ciepła z gwarancją w kolorze)Zastanawiamy się nad Bramą SAQEL produkowaną w Łodzi Niestety nie znaleźliśmy żadnych opinii na temat tych bram i tej firmyczy możecie pomóc?Pozdrawiam i z góry dziękujęViorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 07.01.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Masz jakieś namiary na producenta - adres, strona www ? Szczerze mówiąc pierwsze słyszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
top1988 30.03.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Witam, nie wiem czy jeszcze potrzebujesz opini bo post byl pisany na poczatku roku, ale jezeli tak to podziele sie swoimi odczucami na temat tej firmy. W zeszlym roku zamowilem u nich 2 bramy garazowe, oczywiscie przeanalizowalem wczesniej oferty innych producentow na rynku jednak ta firma byla konkurencyjna przedewszystkim cenowo w stosunku do innych firm. Po roku uzytkowania nie mam najmniejszych problemow z dzialaniem bram, chodza cicho bez zadnych problemow. Porownywalem swoim niefachowym okiem bramy u mojego brata, ktory zalozyl je od innej firmy i uwazam ze moj wybor producenta byl o wiele trafniejszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarthaS 15.02.2016 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Odświeżam temat. Czy ktoś może podzielić się opinią na temat firmy SAQEL z Łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts