Yoo 06.01.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Witam, czy ktoś z Was próbował korzystać z programu KD MAX ?? Bowiem zaciekawił mnie program, lecz niestety można go ściągnąć tylko ze strony producenta po podaniu swojego nr.tel nawet przy wersji próbnej, a wiadomo że czasami można się wkopać z takim czymś, dlatego chciałbym się dowiedzieć czy można znaleźć ten program gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reekon 13.04.2017 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam wszystkich, zastanawiam się nad zakupem KD Max. Testuję sobie właśnie wersję demonstracyjną i wszystko ładnie śmiga. Wizualizacje na ich stronie też prezentują się bardzo fajnie. Mam pytanie jeżeli jest tu jakiś użytkownik KD Maxa Jak to jest z pomocą techniczną i materiałami instruktażowymi? Nie ukrywam, że zależy mi na tym, czy będę miał się z czego uczyć i liczyć na wsparcie, gdyby pojawiły się jakieś problemy. Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts