FESTO128 06.01.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Witam mam następujący problem ponieważ chcę zamontować podgrzewacz firmy STIEBEL ELTRON DHE 18/21/24 kW a instalator który robił mi Wod-Kan w domu wykonał podejście do podgrzewacza za wysoko i teraz nie mieści się pod szafkę kuchenną (podgrzewacz). Jest obok miejsce ale trzeba by podejście przerabiać, czy mogę podłączyć tak mocny podgrzewacz za pomocą giętych wężyków takie jak do baterii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butynski 06.01.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Ja mam podłączony węzykami ale to nieco inne niż te do baterii .Są takie specjalne w sklepie Ci doradzą albo hydraulik będzie wiedział czego użyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FESTO128 06.01.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Czyli rozumiem że jak będę mieć te specjalne wężyki to mogę podłączyć podgrzewacz nawet na 24KW tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 07.01.2013 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 nie jest ważna moc podgrzewacza tylko temperatura wody jaką podaje jeśli podaje wrzątek to musisz szukać wężyków które to wytrzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 07.01.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 No i średnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts