michasr 07.01.2013 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Witajcie Mamy wannę ravak gentiana. Chcemy zrobić półkę przy wannie ( przy jej prawym boku ). Mam pytanie do Was. Jakiej wysokości zrobić tę półkę żeby nie było problemów z wodą która nachlapie się ( ewentualnie ) podczas korzystania z prysznica ( będzie zainstalowany przy drugim boku ) i żeby to dobrze wyglądało a) na równi z wanną b) półka wystająca trochę ponad wannę c) półka 'wchodząca' pod wannę Dzięki z góry za wszelkie podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 07.01.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ja mam wersję "c". Wygląda ładnie, ale mało praktyczne. Z wanny korzysta głównie moje młode i po każdej kąpieli są tam kałuże wody. Myślę, że wersja "a " jest najbardziej optymalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 07.01.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Mam jeszcze inaczej, wanna jest niżej kilka mm, więc jak mi się coś zachlapie, to ścieram prosto do wanny. Coś jak zlew podwieszany w blacie, ale ja mam zabudowane dookoła wanny. http://basco2.nazwa.pl/grafika/zlewy_podwieszane/zlewozmywak_Podwieszany_pod_blat_2-komorowy.jpg jak tutaj http://www.archtrend.pl/img/%B3azienki/szara-lazienka/bialo-szara-lazienka-precious-living_com.jpg Myślę, że w przypadku obudowania półką tylko jednego boku najlepiej zrobić wersję a. Nie będzie wtedy żadnych uskoków. Edytowane 7 Stycznia 2013 przez piu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michasr 09.01.2013 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Będzie 'a', dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafulja 09.01.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 witam! mam co prawda zupełnie inny kształt wanny, ale tez będzie zabudowana połką w wersji a pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deresz 09.01.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Pułka przy wannie zawsze się przydaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts