Gość 80mariusz80 07.01.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Witam,proszę o opinie nt. producentów gładzi gipsowych. Którą wybrać (jakościowo)?Nowy dom, nowe ściany, tynk c/w, zagruntowany. Osobiście polecano mi Euro-Mix Gładź. Czy warto?Dziękuję za wszystkie (p)odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAG 07.01.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Zdecydowanie Cekol C-45, ale nie z promocji z marketu, tylko kupiony w porządnym składzie budowlanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
huhra 24.02.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Zdecydowanie Cekol C-45, ale nie z promocji z marketu, tylko kupiony w porządnym składzie budowlanym. a czym różni się ten z promocji od porządnego składu? inny producent, inna zawartość worka? :| cekol gs-250, masz możliwość wykończenia bez szlifowania i kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek1504 17.03.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Witam jak na razie to mój faworyt to uniglat firmy knauf bardzo dobrze się nakłada a jeżeli chodzi o szfifowanie to jeszcze nie spotkałem gładzi która się tak dobrze szlifuje, nr 2 to nida lafarge. Zdecydowanie odradzam megarona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewerynslowi 20.03.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 a ja bardzo polecam FAST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
F. Michalski 19.04.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ja tez polecam CEKOL , robiłem tez Doliną i tez jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 21.04.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 To są zwykłe szpachle. NR1 to http://www.usg.com/images/products/joint-compounds/sheetrock/gal-sheetrock-all-purpose-joint-compound-01.jpg Nie wiem z czego to robią, ale łatwo się szlifuje trzymając przy tym bardzo dobre parametry nawet pod mocno wiążącymi farbami. Wiadro kosztuje około 90-100 zł i za tę kasę mamy chyba 25-28 kilo wydajnej, gotowej masy szpachlowej. Lepsze to wg mnie od gotowych akrylputzów, knaufów i regipsów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts